Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te mbash nje femer te lumtur ?

Përgjigje e: Si te mbash nje femer te lumtur ?

Enderroni enderroni juve me larte se realiteti flet ndryshe :d

C’na the :p

Realiteti eshte si enderra, ben vaki edhe del :d
Pertej shakase, ça do mbjellesh do korresh! Nuk eshte e veshtire tia besh te lehte vetes!!

Ne familie Gruaja eshte nikoqire.
Burri kafshe.
Shqiptare...behej fjale.

Mu kujtua kur kemi diskutuar per kete vite me pare. Punen e lumturise.

Cohen nja dy dhe dalin neper bote te gjejne nje njeri te lumtur.Kerko kendej andej . Hic. Nje dite aty rreth ores 4 e pak ne pasdite(qe sapo fillonte e thyej vapa e veres), degjojne nje tip muzike te embele ete lehte.Epo thane ky qe i bije muzikes ne kete ore vape do jete i lumtur. Dhe vene i shkojne ne shtepi. E gjejne tipin dhe e pyesin a je i lumtur ? Ehh i thote ai , po mundohem te bej gruan time te lumtur.Ouuu, keta.Ky qenka burre. Po si? Po ja thote ai.Ca kohe me pare u martova. Gruaja yll. E mire.Beja cdo gje qe t'a beja te lumtur, se e doja shume.Nje dite gruaja semuret rende.Dhe nuk kishte shpresa te jetonte. Me thote gruaja.Me do ?Po. Atehere degjo.Une dua te jem gruaja e vetme, qe ke dashur ne kete bote.S'dua te shkosh me asnje kur te vdes une.Po i thote ky. Nuk do shkoj.Atehere i thote gruaja. Preje.Une meqe e doja shume e preva, tha ai. Po do ti? Gruaja lengoi nja nje muaj dhe nuk vdiq.U be qiqer. Kaloi koha ...po une nuk kisha me , se e kisha prere. Me thote gruaja, kur t'a kerkova ta prisnje e bere.Do te me besh te lumtur ?Po i them. Ok. Me thote gjeme nje jaran te zi. Hmmm. Ok . Kerkova lart e poshte dhe ne fund gjeta nje jaran qe dhe gruas sa e pa i ra ne koke. Dhe keshtu tha ai. E prura jaranin ne shtepi.2 metra zezak i gjate. Dhe gruaja na u be prap e lumtur.Kaloi ca kohe . Gruaja betohej ne koke te tij. Filloi zezaku nga pordhet , por c'ti beja e donte gruaja.Mos me thoshte , me ate s'ke pune.Dhe filloi zezaku me kushte.Ja plotesoja.Nje dite me thote zezaku,jo do iki, nuk rri me.Aman e lusnja.Jo e jo ai.Kerkoi para me shume.Ja pagova. Ndejti ca kohe dhe tha ok duhet prap te shtosh parate se eshte pune e veshtire.Une e ndjeva veten te fyer dhe nuk doja me t'i jepja para.I thashe ik. U ngrit zezaku dhe iku. U be gruaja bishe.Ti s'me do.Ti s'me do te me shohesh te lumtur.Shko gjeje ku te jete dhe bjere.S'me do te me besh te lumtur ?Ti me ke thene qe me do shume. Por une vertet e doja shume gruan time dhe doja t'a beja te lumtur. U ngrita e gjeta zezakun ne qytet dhe e i thashe,OK.Te paguaj sa do ti. Mire me tha por me nje kusht. Pervec parave me tha, dua qe punen qe bej, ta filloj kur fillon e bije vapa dhe pervec kesaj dua qe kur te punoj t'i bijen dhe muzikes. Ja, kjo eshte ajo muzika qe keni degjuar juve ne kete kohe qe fillon e thyhet vapa - tha ai.

Nësë e doni vërtetë ta bëni të lumtur Duajeni dhe nëse vërtetë e doni, dashuria manifestohet vetëvetiu. Nëse kjo nuk mjafton për ta bërë të lumtur? Nuk çfar i bën!

Efkaleminderit :p

Ose dajak mengjes dreke darke...do te dashuroj tmerresisht. :p

Prandaj u ke ngel prinderve akoma ne dere ti edhe tani qe u bere 50 vjec. -pis-

Epo mire, shyqyr qe e pranove me ne fund qe qenke martuar. Ngushellimet e mia me te perzemerta!

Jo jo teto esther me keqkuptove. Si e gjete qe i kam ngele ne shpi prinderve? ``chairhide``

Epo mire, shyqyr qe e pranove me ne fund qe qenke martuar. Ngushellimet e mia me te perzemerta!

E hongri ne ky....lol.
Po yokon kur do e vrejme me vello....-qesh--qesh--qesh-

Jo jo teto esther me keqkuptove. Si e gjete qe i kam ngele ne shpi prinderve? ``chairhide``

Paske shkuar gollovar dmth te keqen tetua?! Atehere ngushellime akoma dhe me te perzemerta! Ashtu te pafsha jarebi!

Paske shkuar gollovar dmth te keqen tetua?! Atehere ngushellime akoma dhe me te perzemerta! Ashtu te pafsha jarebi!

Keta ti kendojne germat sipas orkesit maj...teto gjysllyket amon se na trembe qupat e lagjes. -lutem-

Duke e mbyllur temen.

Back