Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Sa I deshperuar ......
Tipik trap me zile
Ding dong :d
Asnjehere nuk e kam dyshuar qe eshte pervers![]()
Debate pas videos private të Ballës
Postuar në: Antena
Bordi i Top Channel: Jemi të detyruar ta pezullojmë gazetarin, pasi ka tentuar të marrë audiencën e emisioneve të tjera popullore që ne kemi për çështje seksi. Producentët e emisionit Big Brother, na u ankuan se nëse gazetari mbahet në punë, bie interesi për skenat e përnatshme të seksit që transmeton televizioni, hetero dhe gay dhe që janë shumë të pëlqyera nga publiku. Në bazë të tyre, pra të performancës seksuale të pancesuruar në Big Brother, publiku do të vlerësojë kush do të jetë fituesi. Në këtë mes gjesti i gazetarit na duket si një karshillëk ndaj emisionit tonë dhe konkurrenca brenda një Televizioni nuk duhet lejuar. Mbi të gjitha ajo është dhe një shmangie nga skenat tona klasike, pasi ne i kemi seks origjinal, kurse ai virtual.
Çani: Ua ua ua, ç’është ky skandal. Ç’a burrash janë këta të Top Channel, që fshihen në dhoma dhe bëjnë seks vetë. Dilni mo në televizon, hajdeni mo të premten tek unë, mos e rruani fare. Më gjeni një njeri që e ka sharë brazilianen që nxorri zogun tek unë. Asnjë, vetëm mesazhe falenderimi dhe adhurimi. Se ua ka bërë qejfin të gjithëve, jo vetëm njërit. Ky është skandal. Për mua duhet ndëshkuar. I vetmi shans të rehabilitohet është, që të dalë tek unë të premten, të kënaqen gjithë shqiptarët. A sa bukur, aa…
Sali Berisha: E kam ditë që ai gazetar do përfundonte këtu, pasi dyshja Rama-Meta kanë vendosur diktaturën dhe kanë kufizuar edhe liritë seksuale. Duhet me u ngrit në këmbë kundër kësaj klike, që tani detyron dhe njerëzit e vet të vuajnë për seks.
Edi Rama: Unë nuk shikoj ndonjë gjë të qortueshme tek ajo që ka ndodhur, përveç faktit që tjetër kush është munduar dhe Saliu ka kaluar në orgazëm.
Muç Nano: Po më përrallisin ca njerëz, më thonë duhet të zëvendësosh Kol Ballën. Kjo më duket një gjë e shpifur. Unë e kam shkruar në librin tim të parë, si i bija me dorë kur isha fëmijë. E çfarë? Pse duhet ta zëvendësojë unë, apo se i bija me të djathtën.
Fevzua: Skandal ishte në fakt. Pashë pak të brendshmet, nuk ishin firmato. Dhe orën mu duk sikur e kishte falso. Syzet mirë ishin, po jo ndonjë markë shumë e shtrenjtë. Ça të them tjetër. E kam thënë gjithmonë, s’i njeh mirë firmatot ai.
Bushati: Këtu është fundi i Top Channel. Qeverinë nuk të lënë ta prekësh, Metën s’të lënë ta prekësh, pronarët s’të lënë t’i prekësh… Tani s’të lënë të prekësh as veten.
Baton Haxhiu: Ky është skandal vëlla. E kam dit që kështu do përfundonte. Ua kam thënë moti këtë. Veç tani duhet me ba kujdes se kjo sëmundje do përhapet dhe në Kosovë dhe këtu s’të del kush në mbrojtje, të presin dorën.
Shkrimi nuk është real SystemA, është humoristik. :dCani eshte KARAKURVE BRETKOSE maskule....kush ja jep ketij SHEMTIRES zogun!
Sali Berisha me prejardhje eshte putane serbe!
Komb PRIMAR
Shkrimi nuk është real SystemA, është humoristik. :d
Të kan keq informuar, gazi është i ëmbël tha ministri.Behuni serioze se po hajne helme ne myzeqe.....
Të kan keq informuar, gazi është i ëmbël tha ministri.![]()
supozojme....dikush mund te kete instaluar nje kamera te fshehte ne nje banjo restoranti, tju filmoje duke bere kaken dhe me pas tju shantazhioje se do ta publikoje online. cfar do mendonit? qe jeni njeri i fajshem????
ju kujtoj qe te gjithe e bejne kaken, perfshire presidente, politikane, yje, vipa, profeter etj
Goce ti ke fat qe askush sti shef dhe sti filmon momentet e perversitetit kur je me dashnorin a "burrin" se me beso qe koli do kishte dale shume fillestar para teje.
Edhe mos ofendo keshtu masivisht se je duke shkaktuar revolte ne shpirtrat e masturbatorave te ndershem ne forum.
Si qenka pervers ai me çfare llogjike ? apo ti si ke ren kurre me dore keshtu ?
Se pse me duket vetja si xhordano bruno ktu se mar vesh.
ti sikur je myslimane! habitem
ta çajme historine me palle ne dore![]()