Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Skandaloze: Perversiteti i gazetarit Sokol Balla në dy video erotike (FOTO)

Përgjigje e: Skandaloze: Perversiteti i gazetarit Sokol Balla në dy video erotike (FO

Kush po e qanë me shume dertin, ai, apo " njerezit qe degjojne tek shtylla" ?!

Re: Përgjigje e: Skandaloze: Perversiteti i gazetarit Sokol Balla në dy video erotike

Sa I deshperuar ......
Tipik trap me zile
Ding dong :d
Asnjehere nuk e kam dyshuar qe eshte pervers-pis-

Goce ti ke fat qe askush sti shef dhe sti filmon momentet e perversitetit kur je me dashnorin a "burrin" se me beso qe koli do kishte dale shume fillestar para teje.
Edhe mos ofendo keshtu masivisht se je duke shkaktuar revolte ne shpirtrat e masturbatorave te ndershem ne forum.
Si qenka pervers ai me çfare llogjike ? apo ti si ke ren kurre me dore keshtu ?
Se pse me duket vetja si xhordano bruno ktu se mar vesh.

Përgjigje e: Skandaloze: Perversiteti i gazetarit Sokol Balla në dy video erotike (FO

:D

Debate pas videos private të Ballës

Postuar në: Antena

Bordi i Top Channel: Jemi të detyruar ta pezullojmë gazetarin, pasi ka tentuar të marrë audiencën e emisioneve të tjera popullore që ne kemi për çështje seksi. Producentët e emisionit Big Brother, na u ankuan se nëse gazetari mbahet në punë, bie interesi për skenat e përnatshme të seksit që transmeton televizioni, hetero dhe gay dhe që janë shumë të pëlqyera nga publiku. Në bazë të tyre, pra të performancës seksuale të pancesuruar në Big Brother, publiku do të vlerësojë kush do të jetë fituesi. Në këtë mes gjesti i gazetarit na duket si një karshillëk ndaj emisionit tonë dhe konkurrenca brenda një Televizioni nuk duhet lejuar. Mbi të gjitha ajo është dhe një shmangie nga skenat tona klasike, pasi ne i kemi seks origjinal, kurse ai virtual.

Çani: Ua ua ua, ç’është ky skandal. Ç’a burrash janë këta të Top Channel, që fshihen në dhoma dhe bëjnë seks vetë. Dilni mo në televizon, hajdeni mo të premten tek unë, mos e rruani fare. Më gjeni një njeri që e ka sharë brazilianen që nxorri zogun tek unë. Asnjë, vetëm mesazhe falenderimi dhe adhurimi. Se ua ka bërë qejfin të gjithëve, jo vetëm njërit. Ky është skandal. Për mua duhet ndëshkuar. I vetmi shans të rehabilitohet është, që të dalë tek unë të premten, të kënaqen gjithë shqiptarët. A sa bukur, aa…

Sali Berisha: E kam ditë që ai gazetar do përfundonte këtu, pasi dyshja Rama-Meta kanë vendosur diktaturën dhe kanë kufizuar edhe liritë seksuale. Duhet me u ngrit në këmbë kundër kësaj klike, që tani detyron dhe njerëzit e vet të vuajnë për seks.

Edi Rama: Unë nuk shikoj ndonjë gjë të qortueshme tek ajo që ka ndodhur, përveç faktit që tjetër kush është munduar dhe Saliu ka kaluar në orgazëm.

Muç Nano: Po më përrallisin ca njerëz, më thonë duhet të zëvendësosh Kol Ballën. Kjo më duket një gjë e shpifur. Unë e kam shkruar në librin tim të parë, si i bija me dorë kur isha fëmijë. E çfarë? Pse duhet ta zëvendësojë unë, apo se i bija me të djathtën.

Fevzua: Skandal ishte në fakt. Pashë pak të brendshmet, nuk ishin firmato. Dhe orën mu duk sikur e kishte falso. Syzet mirë ishin, po jo ndonjë markë shumë e shtrenjtë. Ça të them tjetër. E kam thënë gjithmonë, s’i njeh mirë firmatot ai.

Bushati: Këtu është fundi i Top Channel. Qeverinë nuk të lënë ta prekësh, Metën s’të lënë ta prekësh, pronarët s’të lënë t’i prekësh… Tani s’të lënë të prekësh as veten.

Baton Haxhiu: Ky është skandal vëlla. E kam dit që kështu do përfundonte. Ua kam thënë moti këtë. Veç tani duhet me ba kujdes se kjo sëmundje do përhapet dhe në Kosovë dhe këtu s’të del kush në mbrojtje, të presin dorën.

Debate pas videos private të Ballës

Postuar në: Antena

Bordi i Top Channel: Jemi të detyruar ta pezullojmë gazetarin, pasi ka tentuar të marrë audiencën e emisioneve të tjera popullore që ne kemi për çështje seksi. Producentët e emisionit Big Brother, na u ankuan se nëse gazetari mbahet në punë, bie interesi për skenat e përnatshme të seksit që transmeton televizioni, hetero dhe gay dhe që janë shumë të pëlqyera nga publiku. Në bazë të tyre, pra të performancës seksuale të pancesuruar në Big Brother, publiku do të vlerësojë kush do të jetë fituesi. Në këtë mes gjesti i gazetarit na duket si një karshillëk ndaj emisionit tonë dhe konkurrenca brenda një Televizioni nuk duhet lejuar. Mbi të gjitha ajo është dhe një shmangie nga skenat tona klasike, pasi ne i kemi seks origjinal, kurse ai virtual.

Çani: Ua ua ua, ç’është ky skandal. Ç’a burrash janë këta të Top Channel, që fshihen në dhoma dhe bëjnë seks vetë. Dilni mo në televizon, hajdeni mo të premten tek unë, mos e rruani fare. Më gjeni një njeri që e ka sharë brazilianen që nxorri zogun tek unë. Asnjë, vetëm mesazhe falenderimi dhe adhurimi. Se ua ka bërë qejfin të gjithëve, jo vetëm njërit. Ky është skandal. Për mua duhet ndëshkuar. I vetmi shans të rehabilitohet është, që të dalë tek unë të premten, të kënaqen gjithë shqiptarët. A sa bukur, aa…

Sali Berisha: E kam ditë që ai gazetar do përfundonte këtu, pasi dyshja Rama-Meta kanë vendosur diktaturën dhe kanë kufizuar edhe liritë seksuale. Duhet me u ngrit në këmbë kundër kësaj klike, që tani detyron dhe njerëzit e vet të vuajnë për seks.

Edi Rama: Unë nuk shikoj ndonjë gjë të qortueshme tek ajo që ka ndodhur, përveç faktit që tjetër kush është munduar dhe Saliu ka kaluar në orgazëm.

Muç Nano: Po më përrallisin ca njerëz, më thonë duhet të zëvendësosh Kol Ballën. Kjo më duket një gjë e shpifur. Unë e kam shkruar në librin tim të parë, si i bija me dorë kur isha fëmijë. E çfarë? Pse duhet ta zëvendësojë unë, apo se i bija me të djathtën.

Fevzua: Skandal ishte në fakt. Pashë pak të brendshmet, nuk ishin firmato. Dhe orën mu duk sikur e kishte falso. Syzet mirë ishin, po jo ndonjë markë shumë e shtrenjtë. Ça të them tjetër. E kam thënë gjithmonë, s’i njeh mirë firmatot ai.

Bushati: Këtu është fundi i Top Channel. Qeverinë nuk të lënë ta prekësh, Metën s’të lënë ta prekësh, pronarët s’të lënë t’i prekësh… Tani s’të lënë të prekësh as veten.

Baton Haxhiu: Ky është skandal vëlla. E kam dit që kështu do përfundonte. Ua kam thënë moti këtë. Veç tani duhet me ba kujdes se kjo sëmundje do përhapet dhe në Kosovë dhe këtu s’të del kush në mbrojtje, të presin dorën.

Cani eshte KARAKURVE BRETKOSE maskule....kush ja jep ketij SHEMTIRES zogun!

Sali Berisha me prejardhje eshte putane serbe!

Komb PRIMAR

Cani eshte KARAKURVE BRETKOSE maskule....kush ja jep ketij SHEMTIRES zogun!

Sali Berisha me prejardhje eshte putane serbe!

Komb PRIMAR
Shkrimi nuk është real SystemA, është humoristik. :d

Behuni serioze se po hajne helme ne myzeqe.....
Të kan keq informuar, gazi është i ëmbël tha ministri.:D

Të kan keq informuar, gazi është i ëmbël tha ministri.:D

2 mij lek litri ledio dhe ato te Marinzit e lajn me uje.``Bej_dy_pompa``

ledio kujdes se po na pergjojne. 51 vizitore.....uli grilat-dora-

Ky me duket ishte ai i suksesshmi qe i tregonte njerezve ne instagram lifestyle e "Vipave" shqiptare, me ato orat e makinat, apo jo? Edhe s'gjene dot nje dashnore, po shkon ze dhomen e hotelit per t'i ron me dore...
Nejse, kur mora vesh lajmin qe mund ta hiqnin nga puna, per te solidarizu i rash edhe une. #RrofteKyçi `lol`

attachment.php

supozojme....dikush mund te kete instaluar nje kamera te fshehte ne nje banjo restoranti, tju filmoje duke bere kaken dhe me pas tju shantazhioje se do ta publikoje online. cfar do mendonit? qe jeni njeri i fajshem????
ju kujtoj qe te gjithe e bejne kaken, perfshire presidente, politikane, yje, vipa, profeter etj

note to self…mos hani dreken dhe lexoni forumin ne te njejten kohe…flm invictus :/

C'paske qenë o Ballë, c'paske qenë
Tema po shikohet nga: 53 (4 anëtarë dhe 49 vizitorë)

Kur U be dhe ky qorri lajm I dites pfffff

Përgjigje e: Re: Përgjigje e: Skandaloze: Perversiteti i gazetarit Sokol Balla në dy

Goce ti ke fat qe askush sti shef dhe sti filmon momentet e perversitetit kur je me dashnorin a "burrin" se me beso qe koli do kishte dale shume fillestar para teje.
Edhe mos ofendo keshtu masivisht se je duke shkaktuar revolte ne shpirtrat e masturbatorave te ndershem ne forum.
Si qenka pervers ai me çfare llogjike ? apo ti si ke ren kurre me dore keshtu ?
Se pse me duket vetja si xhordano bruno ktu se mar vesh.

Me falni te preka interesat e dores se majte Ty? Lol
Se cbej une me dashnorin apo burrin apo puntorin eshte dicka private..... Po dhe sikur te mos ishte si plasi njeriu se nuk jam person publik une :p
E shof qe qenke prekur.....kalon pa merak me nje sex virtual :d
Koli style :p

Puna e vet ..
Pse duhet te behet kaq shume e madhe....
Per mua personalisht ma lajm duhej te benin disa gazetare qe ndertojne karrieren mbi shpifje se sa ajo se qysh masturbon ky trimi...

Se cfare ben Sokol Balla me trupin e vet i interesoka me shume qytetarit shqiptar se pislliqet e kryetarit te parlamentit qe gjithashtu u kapen ne video e u harrun. ehh...

me pelqeu ky shkrim!

Nga Berat Buzhala
I kuptoj, por nuk i mirëkuptoj, tendencat e burrave shqiptarë, gazetarëve dhe analistëve, që këto ditë janë vënë në mbrojtje të kolegut tonë, moderatorit Sokol Balla, i përfshirë këto ditë në një skandal fatkeq, në një video kompromentuese. Por, as nuk po i kuptoj, e as nuk po i mirëkuptoj, ca gra që gjithashtu janë bërë pjesë e koalicionit pro Balla.
Kjo histori nuk është kaq e thjeshtë siç paraqitet. Pra, nuk ishte Sokoli një djalë i rëndomtë i kësaj shoqërie që mediat i kanë rënë në qafë pse i paska rrjedhur një video në internet. Ndonjë torollak, madje, e krahason rastin Balla edhe me episodet që ndodhin brenda Big Brother.
Rasti Sokol Balla duhet të shikohet prej dy këndeve: E para, nëse videoja që po qarkullonte në internet përbënte lajm; dhe e dyta, nëse Balla duhej të largohej nga vendi i punës.
Nëse një figurë publike, një gazetar, i njohur në dy shtete, Kosovë dhe Shqipëri dhe disa krahina të dy a tri shteteve tjera, tek shqiptarët në Maqedoni, Serbi dhe Mal të Zi, shihet duke kryer lojëra seksuale online- ne ende nuk e dimë me kënd- patjetër që përbën lajm.
Gazetarët nuk janë qeveritarë, nuk janë persona që paguhen nga pushteti- së paku jo zyrtarisht- mirëpo ata janë persona publik, janë VIP'a, ose së paku kështu dëshirojnë të njihen, dhe për këtë arsye interesi për të ditur për ta është i jashtëzakonshëm.
Për ta raportohet kur fejohen, kur martohen, kur ndahen, kur vdesin. Raportohet sesi vishen, e sesi nuk vishen. Japin dhe marrin intervista. Me një fjalë, gazetarët, e sidomos profili i moderatorëve të emisioneve me renome, siç patjetër është Top Story i Ballës, në trojet tona janë aq të rëndësishëm sa nuk i dënon as policia në trafik. Ata konsiderohen të veshur me pushtet të plotë. Sepse ata flasin në telefon direkt me Kryeministrin, Ministrin, Presidentin etj. etj.
Nëse qenka puna kështu, dhe është kështu, atëherë si nuk përbëka lajm kur të tillët, që ne jemi mësuar t’i shohim të veshur me kostumet me të shtrenjta, të ndara në tri pjesë, me kravata Hermes, me këpucë ku janë më të shtrenjtat, orë që kushtojnë së paku me 5 shifra, na shfaqen befasisht ashtu si i ka lindur e ëma. Por nja 40 vjet më të vjetër. Dhe në dorë nuk ka më bibilushin, por një pallë të vërtetë, të cilën e tund para dikujt që ne nuk e njohim.
Dhe siç do të thoshte Jezu Krishti "Kush me pallë luan, nga palla do të vdesë". Sigurisht Jezusi nuk ka menduar për pallën si eufemizëm për atë çfarë pamë nga videoja e Sokolit, por ka menduar për pallën si eufemizëm për atë se me çfarë merremi ne. Saktësisht ketë edhe po mendoj.
Ne që korrim privilegjet e të qenit të famshëm, patjetër që jemi të famshëm, edhe për keq. Me një fjalë, pse bën të raportohet për 'zogun e Tunës' dhe jo për 'këndesin e Ballës'.
Baton Haxhiu, Mustafa Nano dhe të tjerët, do të mund të thoshin, gjithmonë duke u nisur nga proverbat e Jezusit, se ai kishte thënë edhe 'le ta hedhë gurin i pari mbi Maria Magdalenën ai që nuk ka mëkatuar'.
Ky më duket pak a shumë argumenti kryesor mbrojtës për Ballën, të cilit vetëm sa nuk po propozojnë t'i ngrihet një lapidar për së gjalli për heroizmin e treguar. Vetëm se Maria ishte penduar për mëkatin. Dhe ne ende nuk e dëgjuam Ballën të deklarohet. Dhe kjo është më e pakta që ai ia ka borxh publikut. Sepse qartazi, dhe për ketë ka një konsensus, femra në chat nuk ishte edhe bashkëshortja e gazetarit Balla. Prandaj, ai do të duhej të kishte reflektuar dhe drejtuar publikut me një kërkim falje.
Mirëpo si shoqëri e egër maskiliste, ne, prapë i jemi turrur asaj femrës në video, për të cilën nuk dimë gjë, ose unë nuk di gjë, se ajo qenka fajtore.
Kjo nuk është hera e parë. Femrat, në viset shqiptare tash e sa kohë, edhe kur vriten ose aksidentohen, në vetura të burrave të fuqishëm, zakonisht përfundojnë si mos më keq në kronika të lajmeve- si iniciale.
Ose hiqen shpejt e shpejt nga vetura, qoftë ajo edhe në disa copa. E rëndësishme është që të mos cenohet morali i burrave të fuqishëm shqiptarë.

A është kjo prapë porosia që po marrim? A dëshirojmë të themi se ajo femra në chat është një kurvë e ndytë që dëshiron ta përlyejë të përndritshmin Balla?
Rreth kësaj pike unë nuk kam çfarë të komentoj më tepër, përveçse ta lus Haxhiun, Nanon dhe të tjerët që të më informojnë se kur e kanë ndërmend t'i bëjnë gjyqin asaj vajzës. Nëse vazhdojnë edhe me disa shkrime ndoshta do të më bindin që ta sjell benzinën nga Prishtina. I bindur jam që pushteti i Edi Ramës me kënaqësi do ta sjellë të lidhur këmbë e duar.
Ah po, se tash m’u kujtua. Pse edhe më tutje përbëjnë lajm disa foto nudo të kryeministrit Edi Rama, të kohës kur ai nuk ishte kryeministër. Nëse nuk e kam gabim, në atë kohë Rama kishte qenë beqar dhe gjithashtu fotot ishin realizuar në një plazh të nudistëve. A realisht, në rastin Rama lajm do të ishte nëse ai do të futej i veshur në atë plazh.
Po kurthi që i ishte bërë Ylli Pangos? I ishte dërguar një gazetare e kamufluar, po në shtëpinë e tij. Dhe dhjetëra raste të tjera kur ne gazetarët ua punojmë të tjerëve. Kjo është palla që ne rrezikojmë të biem nën të.
A duhet të pushohet nga puna moderatori Sokol Balla?
Top Channel padyshim që vazhdon të jetë lider dhe model për televizionet, jo vetëm shqiptare. Standardet që udhëheqësit e këtij mediumi i kanë vënë janë jashtëzakonisht të larta. Pothuajse të paarritshme. Mirëpo, Top Channel nuk është televizion publik, a shtetëror, siç është bie fjala BBC, e cila ditë më parë e përjashtoi nga puna të famshmin Jeremy Clarkson, për sjellje të pahijshme- një përplasje jashtë orarit të punës me një punëtor tjetër të këtij mediumi. Ishin zënë në darkë.
Pra, nuk është në fuqinë tonë që t'i kërkojmë një televizioni privat se kush mund të punojë e kush jo aty. Kjo është krejtësisht në diskrecionin e televizionit. Ata duhet të vendosin nëse duhet të vazhdojë ose jo Balla ta udhëheq një emision Top.
Ky shkrim eshte shkruar per lapsi.al

kemi edhe nje shprehje tjeter biblike:d

ti sikur je myslimane! habitem

ta çajme historine me palle ne dore-qesh-

Back