Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ti nisesh nga vetja jote por varet cfare babai ka. Babai mund te prinderoje dhe nga larg.Po pate vajze nuk duhet te ndahesh
Gelltiti dhimbjet ,por ndarje jo..
Derisa ajo te dale ne jete..
Nje femer me vajze e humbet veten ,por edhe vajzen..vajza ka nevoje per autoritetin e babait te saj, sé vec nga nena nuk degjon
Cik veshtire me temperamentin e shqiptarit. Mashkulli shqiptar ndahet pa grindje vetem kur ka gjetur tjetren, ndryshe se le egoja ta pranoje qe ti po e le. Ka dhe femra qe reagojne keqNuk shoh arsye te grindesh.
Nese duhet te marre fund,le ta bejme pa lufte.
Arsyet dalin ne pah kur ndodh situata.Nuk shoh arsye te grindesh.
Cik veshtire me temperamentin e shqiptarit. Mashkulli shqiptar ndahet pa grindje vetem kur ka gjetur tjetren, ndryshe se le egoja ta pranoje qe ti po e le. Ka dhe femra qe reagojne keq
Personalisht nga e kaluara ime,kur isha e ree eh.Arsyet dalin ne pah kur ndodh situata.
Veshtire madje gati e pamundur te mos grindesh.
Personalisht nga e kaluara ime,kur isha e ree eh.
Jam ndar pa u zene asnje llaf.
Ne jeten time nuk mbaj mend kurre te jem ,zene ( debate po)me nje mashkull te aksesit personal flas.
Veshtire?
Po. Eshte veshtire.
Duhet pune me veten per mos tu rrembyer nga nervat,lendimi i momentit etj etj.
por njeriu,duhet te marre vendime, te cilat per asnje arsye nuk vlejn dhe nuk duhet tu kthehesh pas.
Dhe kaq eshte.
Por,duhet theksuar,zot mos na provo kur je me familje,femije etj etj.
Aty ndryshojne gjerat totalisht.
Nuk e dim cili eshte reagimi,dhe se deri ne c'pik mund t'jet vetpermbajtja.
Sepse paketa tashme rendon,sidomos kur ka femije.
Se tjerat versione.
Siga ta avga. Kan nje shprehje ktej greket .
Qe do thote.
Avash se po na thyen vezet,dicka e perafert.
Ideja,ecc,jeta eshte e shkurt te merrem me ty.![]()
Duhet te jet dicka mbreslenese. Pa shenja ne koke nuk mbahet mend dhe veshtire te frymezohesh per te shkruar novel.Nuk shoh arsye te grindesh.
Po pate vajze nuk duhet te ndahesh
Nje femer me vajze e humbet veten ,por edhe vajzen..vajza ka nevoje per autoritetin e babait te saj, sé vec nga nena nuk degjon
dashuria e nenes per femin. Ceshtje kendveshtrimesh.Duhet te jet dicka mbreslenese. Pa shenja ne koke nuk mbahet mend dhe veshtire te frymezohesh per te shkruar novel.![]()
Pajtohem. Ishte provokacja dhe humor se prapthi (anapollaCeshtje kendveshtrimesh.
Per mua kur dashuron dike,apo ke kaluar nje kohe te mire me te,pavarsisht arsyeve se si i vjen fundi nje njohje apo lidhje.
Per hir te ndjenjes qe jetove,momenteve me te,duhet te tregosh respekt pik se pari per veten.
Edhe nese sjellja e tjetrit nuk ishte dinjitoze ndaj teje,kjo nuk eshte arsye te ulesh nivelin tend ti.
Perkundrazi ,distancohesh,ndahesh dhe shikon rrugen tende.
Ne fund te fundit nuk eshte puna ime te pjek askend emocionalisht,as te rregulloj,drejtoj,kritikoj karakterin apo sjelljen e ti/saj.
Nuk puqemi,dicka eshte thyer,nuk shkon,largohesh dhe kjo eshte forma me e mire sipas meje.
Cdo situat me ujra te zeza qe krijohet,nese e trazon shume duke kryqezuar ate qe shkaktoj,te vjen era dhe ty njelloj,sikur ai/ ajo qe i beri keto ujra keshtu.
Kur do jete gati pjesa e pare e noveles?Pajtohem. Ishte provokacja dhe humor se prapthi (anapolla) sikur thua ti.
Nuk ka dyshim se je gen pernandorak dhe filozofe. Qe te garantohet mireqenia e popullsis Perandori duhet te jet Filozof ose Filozofi Perandor.
Njerezimi ka nevoj per ty dhe genin tend o Filozofja Perandorake.![]()
Novel do ta shkruaj une qe e kam mendjen anapolla.Nuk ka nevoj per ngjarje reale.
Po pate vajze nuk duhet te ndahesh
Vetem njecik. Per te miren tuaj kuptohet.Sa paragjykuese bëhesh ndonjëherë ti Mia.![]()
Vetem njecik. Per te miren tuaj kuptohet.