Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Dhe me OnenPrsh znj. Shtino, Venomi nga Lushnja ka humbur kontaktet pa pritur dhe pa arsye me Luleshtrydhen nga USA.
Sme ka be ignore ajo.Dhe me Onen![]()
Po ti ishe komshi me Zeqinene nga na dole nga Lushnja taniPrsh znj. Shtino, Venomi nga Lushnja ka humbur kontaktet pa pritur dhe pa arsye me Luleshtrydhen nga USA.
Ahhh...qenka tema per ignoreSme ka be ignore ajo.
Aaaa ktu ste ndihmoj dot, u indinjua shume kur i shava cifutetPrsh znj. Shtino, Venomi nga Lushnja ka humbur kontaktet pa pritur dhe pa arsye me Luleshtrydhen nga USA.
Njerez dhe fate do e hapim neser, po qe se jemi te ngeshem si sot kuptohetAhhh...qenka tema per ignore
Kujtova tjeter gje se permende ate Shtinen![]()
Do i kem sha dhe une atehere.Aaaa ktu ste ndihmoj dot, u indinjua shume kur i shava cifutet
Sot dhe une i ngeshem , duke pa duke boNjerez dhe fate do e hapim neser, po qe se jemi te ngeshem si sot kuptohet
Çoç ke ber ti shejtan se nuk ke leviz kotLeviza kur erdhi Zegji ne pushtet.
Natyrisht PO...Do dalesh ke sheshi sot ti?