peshkaqeni33
nje ze midis jush
- Anëtar
- Jan 29, 2011
- Postime
- 37,097
- Pikët
- 113
Tek tema tjeter, atje ku negativin e ka marre persiper ta luaj @cool_shqype , tek ajo ju drejtova nje pyetje serioze, por ju me injoruat.Kujtova se po pyesje seriozisht.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Tek tema tjeter, atje ku negativin e ka marre persiper ta luaj @cool_shqype , tek ajo ju drejtova nje pyetje serioze, por ju me injoruat.Kujtova se po pyesje seriozisht.
Petrit, s’ka nevoje te dergosh keto mesazhe qe citove me siper. Mos permend berthamoren dhe kaq.Te mirekuptoj, pasi me gjykon nga ato qe di. Edhe une ashtu gjykoj. Te gjithe ne baz te atyre qe dim. Dija nuk eshte e barabart.
Keto sekonda medoja ti shkruaja Ester. Do ti shkruaj dhe te njoftoj. Po ashtu do i shkruaja Edlin dhe Kurt per dicka tjeter. Do te njoftoj ne te dyja rastet.
Dhe tjetra; jo te gjithe te cmendurit jan te barabart.
View attachment 355902
Je bere si Petrovic Kolanastradinovic......per te te vene ne vije te drejte duhet te te bojkotojne e te te mos pergjigjen per 3 dite reshtas, cupat e forumit.Tek tema tjeter, atje ku negativin e ka marre persiper ta luaj @cool_shqype , tek ajo ju drejtova nje pyetje serioze, por ju me injoruat.
Si shpjegohet qe SHPIRTI BINJAK i PUTIN te adhuroj Hitlerin? Mund te ndodh kjo? Nuk e adhuron. Une nuk adhuroj kend pervec Perendis.Po per adhurimin e tij per Hitlerin dhe nje sere halesh te tjera cfare mendimi keni?!

Mesazhet jan udhezuese dhe shpetuese.Petrit, s’ka nevoje te dergosh keto mesazhe qe citove me siper. Mos permend berthamoren dhe kaq.
Une se di nese peshkaqeni apo ca te there ketu jane burra me te mire se ty, por kur permend daja dolfin dhe atomiken me le shije te keqe. Pastaj e rregullon me muzike, pastaj e prish prape.![]()
Disa qe jan cilsor. Njeri eshte ai qe me luti per me shume se nje vit te vija ne kete forum.Po ty kush te ka vendosur bllok?
Hitleri, kjo qenie e cuditeshme, gabim biologjikSi shpjegohet qe SHPIRTI BINJAK i PUTIN te adhuroj Hitlerin? Mund te ndodh kjo? Nuk e adhuron. Une nuk adhuroj kend pervec Perendis.
Tjetra a e ka debatuar kush ne bote Hitlerin dhe kete qe po sjell me foto?
@YOKO
Ke degjuar per kete tjetrin?
Te pyeta, te thashe dicka per nje super rus filozof qe Putin ka vendos lule kuror tek vari i tij.
View attachment 355905
Eshte ai qe vazhdon te besoj se ruset u futen ne Ukrahin te vjedhin lavatrice, soba. Qe gjyshja ukrahinase me nje kavanoz turshie rezoi dy dron luftarak rus dhe gjyshi ukrahinas me cifte rezoi avionin me te sofistukuar ushtarak rus.Tek tema tjeter, atje ku negativin e ka marre persiper ta luaj @cool_shqype , tek ajo ju drejtova nje pyetje serioze, por ju me injoruat.

Je akoma ne kohe me i fut ca për hobiSkam cme sqaru se skam njeri ne ignore![]()
Rezoji pretendimet.Hitleri, kjo qenie e cuditeshme, gabim biologjik
Me harte genotipi me forme si kandil...
Nuk ka hale bote qe e nxe kete katil
Tema është te zona humoristikeSkam cme sqaru se skam njeri ne ignore![]()
te kam cuar zemra e perqafime te dukshme per to!Mesazhet jan udhezuese dhe shpetuese.
Ke pa tema mbrekullushme qe kam hap? Permendi edhe ato.
Cfar mendim ke per Julius Evola? Dasha Duginen?
Deri ne fund never say neverJe akoma ne kohe me i fut ca për hobi![]()
E di e di po sdija si tu beja pjesmarreseTema është te zona humoristike![]()
Tregoj situaten teper serioze ku gjindet njerezimi ne kete sekond.te kam cuar zemra e perqafime te dukshme per to!
Por s’e kuptoj, cfare perfitimi ke kur permend atomet.![]()
E po duhet filluar dikuE di e di po sdija si tu beja pjesmarrese![]()
Po ne me ty jetojme, i shohim e i degjojme ngjarjet. Pse perhap panik? Edhe me qene tu ra berthamorja, duhet te thuash po bie bresher, mos u shqetesoni.Tregoj situaten teper serioze ku gjindet njerezimi ne kete sekond.
Lufta e Trete Boterore po zhvillohet edhe ne Shqiperi.