Agim Metbala
V.I.P
Përzgjedhe rrugën më të sigurt e jo rrugën më të shkurt!
Agim METBALA
Agim METBALA
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Do thoja me teper kur njohin dobesit e veta -Njerezit njihen mjaft mire kur kane pushtet ndaj teje, apo kur njohin dobesite e tua!

Kur njerezit njohin dobesite e veta behen manjak per ti fshehur ato besoj une.Do thoja me teper kur njohin dobesit e veta -
Mu kujtua nje e njohura ime . Sa here shkoja per vizit i shihja nje Liber mbi tavolin . Megjithse e sigurt qe se kishe lexuar , thjesht mendoja :
- Kjo do me me shit mend , me tregu sesa Intelektuale eshte ?
- ose thjesht nje Liber mbi tavolin ?
View attachment 220065
Kam blere shume Libra dhe nje pjese i kam dhuruar . Mendimi i pare , me shpresen te blej nje liber qe me pelqen dhe ta lexoj deri ne fund .Kur njerezit njohin dobesite e veta behen manjak per ti fshehur ato besoj une.
Ndersa kur njohin dobesite e tua u duket vetja triumfatore, per te ushqyer egon e tyre te ndyre dhe per te ulur vlerat tua qe ti ke pertej gjithçkaje!
Te bej nje pyetje te lutem?
Kur shikon nje liber diku shiten, librari ca quhen,mendimi i pare kush eshte?
Ndersa mendimi im eshte se nje peme e prere ndodhet aty dhe i marr ere sa here e lexoj parathenien!Kam shume Libra dhe nje pjese i kam dhuruar . Mendimi i pare , me shpresen te blej nje liber qe me pelqen dhe ta lexoj deri ne fund .
Une varet se c'fare Libri eshte . Kohet e fundit dy Librat qe mora me lexuar ja dhurova nje Koleges ne pune .Une lexoj shume dhe eshte ndjenja me e bukur qe ushqej shpirtin dhe mendjen