Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Thënia e ditës

Dija ishte nje mbledhje pervoje dhe kujtimesh, pas shume perkujtime civilizime njeriu i pare donte te mendonte te dinte por deshtoi!!

nga e di ti qe eshte keshtu sic thua ti ? 🙄😎😇
Po se e jetoj realitetin e përditshëm, e shoh që ka grupe kriminale që kanë pushtet ekonomik dhe politik. Njerëzit këtu ecin me mendimin që është më mirë të kesh sesa të jesh i drejtë dhe i ndershëm.

Po nuk mund te jesh i drejte ne nje shoqeri te zhdrejte! nuk ka sens

Po se e jetoj realitetin e përditshëm, e shoh që ka grupe kriminale që kanë pushtet ekonomik dhe politik. Njerëzit këtu ecin me mendimin që është më mirë të kesh sesa të jesh i drejtë dhe i ndershëm.
edhe ne itali eshte koza nostra..
ne irland eshte Ira

ne spanje eshte Eta ..

ca ka ktu per tu cuditur.

Po ka për t'u çuditur se marrin kontrollin e drejtësisë dhe nuk funksionon drejtësia.
po jemi shtet i vogel more , cte bejme..

do bejme kompromis me djallin.

do ti implementojme ne qeveri , sic kemi bere deri tani , nuk kemi cu bejme..

ata jane Mafia , te shtypin , te vrasin..

po jemi shtet i vogel more , cte bejme..

do bejme kompromis me djallin.

do ti implementojme ne qeveri , sic kemi bere deri tani , nuk kemi cu bejme..

ata jane Mafia , te shtypin , te vrasin..
Epo s'duhet të jet kështu. Drejtësia është themeli i çdo gjëje në një shtet. Pa drejtësi, s'ka ekonomi, pa drejtësi nuk ka barazi.

Thenie me bereqet 🙄
rri o shok te lutem se ju e keni terbu ate dhe iken si aroplan pa bisht ajo pastaj..

perderisa ka Titullin Kontesha e Kanionit te Gramshit duhet mos thote gjera te tilla , por te sillet me hijeshi..😎

Back