Antares
ƧɘɿɒɈnA
Ehe.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ehe.
Në shqipëri funksionon me të kesh jo të jesh. Me të jesh s'të përfill njeri.Jeta nuk është të marrësh dhe të kesh, është të japësh dhe të jesh
nga e di ti qe eshte keshtu sic thua ti ?Në shqipëri funksionon me të kesh jo të jesh. Me të jesh s'të përfill njeri.
Po se e jetoj realitetin e përditshëm, e shoh që ka grupe kriminale që kanë pushtet ekonomik dhe politik. Njerëzit këtu ecin me mendimin që është më mirë të kesh sesa të jesh i drejtë dhe i ndershëm.nga e di ti qe eshte keshtu sic thua ti ?![]()
edhe ne itali eshte koza nostra..Po se e jetoj realitetin e përditshëm, e shoh që ka grupe kriminale që kanë pushtet ekonomik dhe politik. Njerëzit këtu ecin me mendimin që është më mirë të kesh sesa të jesh i drejtë dhe i ndershëm.
Po ka për t'u çuditur se marrin kontrollin e drejtësisë dhe nuk funksionon drejtësia.edhe ne itali eshte koza nostra..
ne irland eshte Ira
ne spanje eshte Eta ..
ca ka ktu per tu cuditur.
po jemi shtet i vogel more , cte bejme..Po ka për t'u çuditur se marrin kontrollin e drejtësisë dhe nuk funksionon drejtësia.
Epo s'duhet të jet kështu. Drejtësia është themeli i çdo gjëje në një shtet. Pa drejtësi, s'ka ekonomi, pa drejtësi nuk ka barazi.po jemi shtet i vogel more , cte bejme..
do bejme kompromis me djallin.
do ti implementojme ne qeveri , sic kemi bere deri tani , nuk kemi cu bejme..
ata jane Mafia , te shtypin , te vrasin..
mire o luci mire..Epo s'duhet të jet kështu. Drejtësia është themeli i çdo gjëje në një shtet. Pa drejtësi, s'ka ekonomi, pa drejtësi nuk ka barazi.
Ua sa e bukur kjo Thenia e Dites ?![]()
Thenie me bereqetUa sa e bukur kjo Thenia e Dites ?![]()
rri o shok te lutem se ju e keni terbu ate dhe iken si aroplan pa bisht ajo pastaj..Thenie me bereqet![]()