Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

The Bucket List.

Une spo ble dot weed. Qe kur e bene legal rradhat jane teper te gjata. @Kurt mazallah se na con nje gjethe. I want to get high dhe do scuba 🤿 diving Pastaj lol

Une nga keto kisha deshire te beja dikur. Tani max kur jam me pushime vendos te bej 2-3 gjera sepse kam vene re qe asgje ste shijo me shume se sa ajo qe do te besh ne moment.

Sic thone romaket...zbavitu tani sepse edhe tani eshte mjaftueshem vone 😊

Une spo ble dot weed. Qe kur e bene legal rradhat jane teper te gjata. @Kurt mazallah se na con nje gjethe. I want to get high dhe do scuba 🤿 diving Pastaj lol
Kir tr kesh 6 muaj jete, do te ta japin prescription-qesh-

kur je high mund te duash te besh rockclimbing anash highway me shkembinj por per t’u zhyt nuk te shkon mendja. You wana go “up”

Te isha si puna juaj do beja vetem udhetime..
_atehere do.me shoqeroni?.
- jo ore se kam pune..

Te isha si puna juaj do beja vetem udhetime..
_atehere do.me shoqeroni?.
-ore se kam pune..
Pronto

ku do na cosh?
M’ka marr malli me shetit ne shetitoren e La Baule ( Loire Atlantique)

Eshte.nje histori e vertete dhe e cuditeshme dhe cfare sjellje kane disa ..

Do izolohesha na bota ne do filloja me u lut nat dit, dit nat per tu pastru na mekatet ene me u bo fresh se do dal para ZOTIT -lutem--lutem--lutem--lutem--lutem--lutem--lutem--lutem--lutem--lutem--lutem-

Menjen ke shejtanlliqet e kan ca knej 😅😜

Te notoj me delfina (mbasi te kem mesuar notin njehere) 🙂

Nje tjeter per ne bucket list. A night at the opera...
mosca_teatro_bolshoi_02_esterno_interno_jpg_1200_630_cover_85.jpg

Back