- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 59,213
- Pikët
- 113
Po kot mi, me u duk coolE pse duhet ?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po kot mi, me u duk coolE pse duhet ?
Qyqaaa. Cudi asnjehere nuk me ka shkuar mendja...Po kot mi, me u duk coolmund te besh cte duash, dhe gjera turpi. Ti psh ske puth ndonje femer. Provoje
![]()
Jo, faleminderit.Qyqaaa. Cudi asnjehere nuk me ka shkuar mendja...
Vec mistrecen mbase do e puthja![]()
Kush po te pyet ty?Jo, faleminderit.![]()
Marya ti je, apo te ka vjeh passin burri?..Kush po te pyet ty?![]()
Ti as shaka nuk di te besh, dhe as kunja te ngulesh.Kush po te pyet ty?![]()
Me te vertete qenke mistreceTi as shaka nuk di te besh, dhe as kunja te ngulesh.
Me motorr te gjitha eksperiencat te bukura jane.Ok, no pain. Ca ka ndonje motor qe ke qef me hyp e me ride ne ndonje dangerous mal o vend?![]()
Ne mos te gjitha te pakten aq sa mund te nxe jeta ime.Hyjni jeni ju Sia?
Ju flisni sikur jeta juaj eshte e pa shtershme.
Kir tr kesh 6 muaj jete, do te ta japin prescriptionUne spo ble dot weed. Qe kur e bene legal rradhat jane teper te gjata. @Kurt mazallah se na con nje gjethe. I want to get high dhe do scubadiving Pastaj lol

ProntoTe isha si puna juaj do beja vetem udhetime..
_atehere do.me shoqeroni?.
-ore se kam pune..
Ishte propozimi i dikujt.Pronto
ku do na cosh?
M’ka marr malli me shetit ne shetitoren e La Baule ( Loire Atlantique)
Oh pardonIshte propozimi i dikujt.