Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Do thoja te hidhesha nga aeriplani me parashut por sbesoj se do ja vlej pushimi i zemres ne ate menyre![]()
Ble DRON.U inspirova duke pare filmin dje, nuk e mbarova se me zuri gjumi (lol) do e mbaroj sot - the bucket list. Nuk e kisha pare ndonjehere. Behet fjale per 2 burra ne moshe mbi 60 e ca ( Jack Nicholson&Morgan Freeman) qe kane 6 muaj jete dhe vendosin te bejne gjera ( list) qe nuk do I benin nese nuk e dinin qe 6 muaj jete u ka mbetur. Larg qofte, po si ide, nese do I kishit ditet, muajt e numeruara, cfare cmendurie, apo Cfare do benit qe tani nuk e konsideroni apo coni ndermend ta beni??!lol. Ne kete pike te jetes - cdo gje lejohet! Tell us.
![]()
Une e mora kshu ne pergjithesi ti na paske dhene 6 muaj lolU inspirova duke pare filmin dje, nuk e mbarova se me zuri gjumi (lol) do e mbaroj sot - the bucket list. Nuk e kisha pare ndonjehere. Behet fjale per 2 burra ne moshe mbi 60 e ca ( Jack Nicholson&Morgan Freeman) qe kane 6 muaj jete dhe vendosin te bejne gjera ( list) qe nuk do I benin nese nuk e dinin qe 6 muaj jete u ka mbetur. Larg qofte, po si ide, nese do I kishit ditet, muajt e numeruara, cfare cmendurie, apo Cfare do benit qe tani nuk e konsideroni apo coni ndermend ta beni??!lol. Ne kete pike te jetes - cdo gje lejohet! Tell us.
![]()
Njeri ne pune, po thoshte e ka ne plan, por gjitheashtu ska femi dhe i ka vdekur gruaja, tha se ka problem rrezikun :/Kemi një anëtare këtu, @Skydive, ajo është hedhur shumë herë më parashutë, tregon emocionet e pazëvendësueshme kur qëndronte duke "udhëtuar" në ajër. Shumë herë e kemi qortuar "do thyesh qafën, lërë atë sport sepse është i rrezikshëm" kjo qeshte dhe përgjigjej, se si sporti është shumë zbavitës sipas saj. Jam me se e sigurtë se ajo sot hidhet akoma më parashutë.![]()
Ja ku e ke sapo e gjetaNjeri ne pune, po thoshte e ka ne plan, por gjitheashtu ska femi dhe i ka vdekur gruaja, tha se ka problem rrezikun :/
nuk ka postuar qe 2014 shpresoj eshte shendosh e mireJa ku e ke sapo e gjeta
Hedhja me parashute
:d Pasi eshte nje nga pasionet e mija qe mbush jeten time private(ky lloj sporti) isha e interesuar te dija a ushtrohet ne Shqiperi? Renien ketu jo mire ;)www.forum-al.com
Edhe une te njejten gje mendoj, vetëm se eshte terhequr nga forumi/virtualiteti sepse edhe ajo ushtron te njejtin profesion si ti, eshte mjeke.nuk ka postuar qe 2014 shpresoj eshte shendish e mire![]()
U cudita dhe vete qe e paskam hap une kete teme lolUne e mora kshu ne pergjithesi ti na paske dhene 6 muaj lol
Do jetoja ne Shqiperi ato 6 muaj.
U cudita dhe vete qe e paskam hap une kete teme lol