Guest viewing is limited
  • PĂ«rshĂ«ndetje Vizitor!

NĂ«se j’u shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.

Regjistrohu !

Tifozat e Argjentines đŸ‡ŠđŸ‡·

Nuk e di dmth, respekt per opinionet e cdo sportdashesi, favorizohet Messi? 😅😅 , po e quajm e majn me hater, por te kritikosh Messin per lojen e tij, ose sja ke haberin futbollit, ose je noi xheloz qe eshte tifoz me Realin dhe Ronaldon. Gjths nje gabim ka ber media mbar botrore, qe ja ka ber qefin Ronaldos duke e krahasu me Messin, jane vite drite jete larg nga njeri tjetri.

Kshu e kan kto pune, ske ci ben.
Po ndërhyj dhe unë për të dhënë mendimin tim, që mund të jetë i ndryshëm edhe me tëndin. Unë nuk jam tifoz as i Argjentinës dhe as i Portugalisë, as i Realit dhe as i Barcelonës, por po them si i shikoj unë këta lojtarë.

Për kohën e tij, Mesi është vazhdues i madhështisë së Maradonës. Kanë të njëjtin stil loje, janë të shkurtër, teknikë, shpërthyes, e nuk u ikën topi nga këmba. Të dy janë të mëdhenj, por Mesit do t'i jepja pak më shumë pikë.

Ronaldo është gjithashtu një lojtar shumë i mirë, teknik dhe shpërthyes, por është me hope, nuk ka një vazhdimësi të formës, ka ndeshje që rri në hije. Unë do të thosha vetëm që Mesi është pak më i mirë se Ronaldo.

Si nuk u lodhet me kto muhabete lol

Tjetri ka mbi 400 assist, 900 e kusur gola, 400 e ca tjera njeriu i ndeshjes, 46 trofe.. etj ndersa juve u ka ngel ora Xavi - Iniesta, Di Maria 😄
Teze qesharake e tyre.

Edhe ne segmentin e lojës ku Xavi dhe Iniesta do te duheshin te jene me te mire se Messi,si deep pleymaker - asiste,per cudi Messi eshte bindshem me I mire se keta te dy !!!

Messi 303 asiste per Barcelonën
Xavi 217
Iniesta 141

Ne te gjitha ndeshjet e Barcelonës,Xavi dhe Iniesta I kane asistuar Messit per gol vetem 58 here...ndersa njeriu ka shënuar 672 gola per Barcelonën !!!
Kontributi I tyre ndaj Messit,I paperfillshem.
Me shume I ka asistuar Dani Alves Messit,se sa keto te dy.

Jo qe jam fans I Messit apo Barcelonës,por njeriu I ka tejkaluar cdo lloj pritshmërie te arsyeshme...askush nuk eshte afer tij,njeriu garon me vetveten.

Messi e ka fituar edhe Copa Amerika dhe kampionatin Boterore pa Xavi dhe Iniesta !

Edhe ky krahasimi I Messit me Maradonen,nuk qendron.

Statistikat e Maradones ndaj Messit jane gati qesharake.

Ju me te vjetrit qe e keni mbërritur Maradonen,munde te tregoni me shume.
Ajo qe kam pare ne Youtube me te vertet luajne teper ashper ndaj Maradones...ne kohen e sotme,as qe munde te paramendohen ndërhyrje te tilla,karton I kuq direkt ne minutat e para.

Mirepo,edhe futbolli I asaj kohe shihet qe eshte teper me I ngadalshëm se sa sot,ne shume aspekte stihik,pa profesionalizëm te plote,me improvizime....

Ne kohen e sotme per dallim nga koha e Maradones,kur futbollistet jane atlet te vertet,ku luhet futboll total,shume here me I shpejte dhe me skema taktike,Messi edhe ne keto kushte ka dominuar plotesisht edhe nese e krahasojmë me vet Maradonen.

Messi,Messi,Messi.....

Edhe ky krahasimi I Messit me Maradonen,nuk qendron.

Statistikat e Maradones ndaj Messit jane gati qesharake.

Ju me te vjetrit qe e keni mbërritur Maradonen,munde te tregoni me shume.
Ajo qe kam pare ne Youtube me te vertet luajne teper ashper ndaj Maradones...ne kohen e sotme,as qe munde te paramendohen ndërhyrje te tilla,karton I kuq direkt ne minutat e para.

Mirepo,edhe futbolli I asaj kohe shihet qe eshte teper me I ngadalshëm se sa sot,ne shume aspekte stihik,pa profesionalizëm te plote,me improvizime....

Ne kohen e sotme per dallim nga koha e Maradones,kur futbollistet jane atlet te vertet,ku luhet futboll total,shume here me I shpejte dhe me skema taktike,Messi edhe ne keto kushte ka dominuar plotesisht edhe nese e krahasojmë me vet Maradonen.

Messi,Messi,Messi.....
Maradona me furbollin e sotshëm do merte 2 penallti për çdo ndeshje. Maradona I theyn këmbët,këta sot nuk I prek dot se I ruajnë si pata që bën vezën e artë. Futbolli sot është totalisht industri. Statistikat kanë pjesën e vet por nuk shkon krahasimi. Ishte një kohë kur luhej me shpirt për fanellën. Sot luhet më shumë për dollarë e ndjekës në Instagram.

Do ta bojkotoj sonte kte ndeshjen
 vetem prej ktij miushit Messi . Lol

Veshllapushet NUK e kane kete=NDJENJE.

Prandaj...1 here qe fitun,i ndihmoi rusi.

VAMONOS a GANAR.

Naten finale te boterorit te kaluar akoma nuk e kam shikuar edhe sot 
 nga ky miushi . Lol

Edhe k’te vit e njenta gje dhe ishalla ikin sa me shpejt : p

Naten finale te boterorit te kaluar akoma nuk e kam shikuar edhe sot 
 nga ky miushi . Lol

Edhe k’te vit e njenta gje dhe ishalla ikin sa me shpejt : p
Kom votu per Brasilin.
CUORE me thote=ARGENTINA(deshira).
KAQ.

Lutcherat e Gjermanise,NUK kane shance ta marrin.

Resti=QUHET.

VAMOS.

K’to ishin mbushur me turq dhe Kurds 
 dhe k’to per fat te keq kane te njentin mentalitet me lojtaret tane ku marrin hov ne porte se kush per vete .

Kshuqe edhe une nuk kam shpresa per k’to .

Por ;

- Hollanda
- Franca
- Norvegjia dhe Anglia qendrojne .

Kam nje parandjenje mes Hollandes dhe Norvegjise k’te vit .

K’to ishin mbushur me turq dhe Kurds 
 dhe k’to per fat te keq kane te njentin mentalitet me lojtaret tane ku marrin hov ne porte se kush per vete .

Kshuqe edhe une nuk kam shpresa per k’to .

Por ;

- Hollanda
- Franca
- Norvegjia dhe Anglia qendrojne .

Kam nje parandjenje mes Hollandes dhe Norvegjise k’te vit .
Norvegjine e VDES=SENEGALI.

Kur degjoj kto HURET gjermone=ACAROHEM.
MESIAS ka hum shume penallti.
Me mire do ishte tja lete noi qetri.

Mer LLAPAQENA.

Back