Trint
V.I.P
- Anëtar
- Dec 25, 2021
- Postime
- 6,232
- Pikët
- 113
Po ndërhyj dhe unë për të dhënë mendimin tim, që mund të jetë i ndryshëm edhe me tëndin. Unë nuk jam tifoz as i Argjentinës dhe as i Portugalisë, as i Realit dhe as i Barcelonës, por po them si i shikoj unë këta lojtarë.Nuk e di dmth, respekt per opinionet e cdo sportdashesi, favorizohet Messi?, po e quajm e majn me hater, por te kritikosh Messin per lojen e tij, ose sja ke haberin futbollit, ose je noi xheloz qe eshte tifoz me Realin dhe Ronaldon. Gjths nje gabim ka ber media mbar botrore, qe ja ka ber qefin Ronaldos duke e krahasu me Messin, jane vite drite jete larg nga njeri tjetri.
Kshu e kan kto pune, ske ci ben.
Për kohën e tij, Mesi është vazhdues i madhështisë së Maradonës. Kanë të njëjtin stil loje, janë të shkurtër, teknikë, shpërthyes, e nuk u ikën topi nga këmba. Të dy janë të mëdhenj, por Mesit do t'i jepja pak më shumë pikë.
Ronaldo është gjithashtu një lojtar shumë i mirë, teknik dhe shpërthyes, por është me hope, nuk ka një vazhdimësi të formës, ka ndeshje që rri në hije. Unë do të thosha vetëm që Mesi është pak më i mirë se Ronaldo.