• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Tifozat e Gjermanisë

Leroi Sane fotograf, selfie i Grudës me Shvajnshtajger bën xhiron e rrjetit. Flet talenti shqiptar: Legjendë! E telefonoi Myler dhe i tha…

Një nga momentet më interesante në prag të ndeshjes miqësore mes Gjermanisë dhe Ukrainës të hënën në darkë në Nyrenberg ishte kur kamerat filmuan një takim në cep të fushës. Brajan Gruda, talenti shqiptar i grumbulluar nga Gjermania, po bisedonte miqësisht me Bastian Shvajnshtajger, i cili tashmë është në rolin e opinionistit sportiv për një nga televizionet gjermane.

gruda shvajni sane

Gruda më pas bëri një selfie me të dhe aty u përfshi edhe Leroi Sane i cili mori celularin e djaloshit dhe shkrepi ai fotot. Këto momente bënë xhiron e rrjetit pasi treguan emocionet e Grudës përballë një ish-kampioni të madh siç është Shvajnshtajger.

gruda shvajni

Sot, ka qenë vetë Gruda ai i cili ka treguar për “Bild” ato momente para ndeshjes dhe si kishin rrjedhur ngjarjet. “Gjërat shkuan kështu: Unë i thashë Leroit se Shvajni po qëndronte para nesh. Leroi më pas i tha menjëherë Tomas që unë dëshiroja të bëja një foto me Shvajnin”, shtoi ai, duke zbuluar se në këtë situatë ishte përfshirë edhe Myler.

muler gruda

“Ai e telefonoi Shvajnin menjëherë dhe ky i fundit i tha që mund të shkoja ta takoja. Dhe pastaj thjesht bëra një foto me të. Isha paksa i ekzaltuar.

sane shvajni gruda

Pse desha ta takoja? Ai është një legjendë e Gjermanisë. Fakti që ai po qëndronte përpara meje… Kjo ishte hera e parë që e shihja. Ishte një ndjesi e mirë. Ai më tha që kisha bërë një punë të mirë te Mainc”, shtoi Gruda, për të cilin grumbullimi me Gjermaninë ishte emocionuese pikërisht se tani qëndronte me disa legjenda.

“Je shumë nervoz kur vjen këtu për herë të parë. Ata janë të gjithë yje botërorë, të duket si një film. Unë jam tifoz i disa prej këtyre lojtarëve, unë i kam parë në TV kur isha i vogël. Tani jam ulur në tavolinën e drekës me Manuel Nojer”, tha djaloshi.

Leroi Sane fotograf, selfie i Grudës me Shvajnshtajger bën xhiron e rrjetit. Flet talenti shqiptar: Legjendë! E telefonoi Myler dhe i tha…

Një nga momentet më interesante në prag të ndeshjes miqësore mes Gjermanisë dhe Ukrainës të hënën në darkë në Nyrenberg ishte kur kamerat filmuan një takim në cep të fushës. Brajan Gruda, talenti shqiptar i grumbulluar nga Gjermania, po bisedonte miqësisht me Bastian Shvajnshtajger, i cili tashmë është në rolin e opinionistit sportiv për një nga televizionet gjermane.

gruda shvajni sane

Gruda më pas bëri një selfie me të dhe aty u përfshi edhe Leroi Sane i cili mori celularin e djaloshit dhe shkrepi ai fotot. Këto momente bënë xhiron e rrjetit pasi treguan emocionet e Grudës përballë një ish-kampioni të madh siç është Shvajnshtajger.

gruda shvajni

Sot, ka qenë vetë Gruda ai i cili ka treguar për “Bild” ato momente para ndeshjes dhe si kishin rrjedhur ngjarjet. “Gjërat shkuan kështu: Unë i thashë Leroit se Shvajni po qëndronte para nesh. Leroi më pas i tha menjëherë Tomas që unë dëshiroja të bëja një foto me Shvajnin”, shtoi ai, duke zbuluar se në këtë situatë ishte përfshirë edhe Myler.

muler gruda

“Ai e telefonoi Shvajnin menjëherë dhe ky i fundit i tha që mund të shkoja ta takoja. Dhe pastaj thjesht bëra një foto me të. Isha paksa i ekzaltuar.

sane shvajni gruda

Pse desha ta takoja? Ai është një legjendë e Gjermanisë. Fakti që ai po qëndronte përpara meje… Kjo ishte hera e parë që e shihja. Ishte një ndjesi e mirë. Ai më tha që kisha bërë një punë të mirë te Mainc”, shtoi Gruda, për të cilin grumbullimi me Gjermaninë ishte emocionuese pikërisht se tani qëndronte me disa legjenda.

“Je shumë nervoz kur vjen këtu për herë të parë. Ata janë të gjithë yje botërorë, të duket si një film. Unë jam tifoz i disa prej këtyre lojtarëve, unë i kam parë në TV kur isha i vogël. Tani jam ulur në tavolinën e drekës me Manuel Nojer”, tha djaloshi.
Nuk e ka thirr Gjermania këtë per Europian. Paste fatin e Jonuzaj, ishalla.

Deklarata e Toni Kros kundër emigrantëve revolton Gjermaninë: Nuk do ndjehesha rehat nëse vajza ime…

Toni Kros është një figurë shumë e dashur në Gjermani për opinionin publik. Por deklaratat e fundit të dhëna nga tashmë ish-futbollisti gjerman, kanë sjellë revoltë në rrjetet sociale. Shkak janë bërë fjalët që ai ka thënë duke aluduar për problemet që lindin nga emigracioni masiv drejt Gjermanisë.

kros

Në një podkast të ZDF, ai është pyetur rreth ndryshimeve mes Gjermanisë dhe Spanjës ku jeton prej vitesh dhe Kros ka thënë se vendi ka ndryshuar. “Nuk është më Gjermania e 10 viteve më parë”, tha ish mesfushori i cili theksoi se do të vazhdonte të jetonte në Madrid, pasi sipas tij situata e emigracionit ishte “jashtë kontrollit”.

“Nëse e krahasoj tani me Spanjën. Për shembull, kam një vajzë 7-vjeçare., Kur të mbushë 13, 14, 15 dhe nëse ndonjëherë do të më pyetet “a do të lejosh vajzën tënde të dalë në 11 të natës në Spanjë kur të jetë 14 vjeçare apo në një qytet të madh gjerman?”. Në momentin aktual do të kisha prirje më shumë për Spanjën”, tha Kros,

Ai insistoi se shumë emigrantë ishin njerëz të mirë por “nëse nuk arrin t’i dallosh ata nga njerëzit që nuk janë të mirë, do të jetë e vështirë në fund. Atëherë sjellja e gjermanëve do të jetë gjithnjë e më shumë e ndarë”, tha Kros në intervistën e tij që është përballur me komete të shumta negative.

PANORAMASPORT.AL

Prekja me dorë e Cucurrellas ndaj Gjermanisë, UEFA pranon gabimin e arbitrit
15:37 : 23/09/2024 në SPORT
Prekja me dorë e Cucurrellas ndaj Gjermanisë, UEFA pranon gabimin e arbitrit
Lexo edhe:
UEFA kërcënon Anglinë me përjashtim, në rrezik edhe organizimi i Euro 2028
Premier League dënon Anthony Taylor, kaosi pas 14 kartonëve i kushton gjyqtarit
Ndeshja e Europianit mes Spanjës dhe Gjermanisë shkaktoi bujë të madhe, pikërisht për një prekje me dorë në zonë të mbrojtësit iberik, Cucurrella.

Arbitri Taylor nuk akordoi penallti për gjermanët, pavarësisht kontestimeve dhe protestave.

Së fundmi, Komisioni i Arbitrave të UEFA-s informoi gjyqtarët ndërkombëtarë se kemi të bëjmë me një gabim, pasi 11-metërshi në favor të “Panzerave” duhej të ishte akorduar. Pasi u analizua rasti dhe u pa me detaje, Komisioni i Arbitrave të UEFA doli në këtë konkluzion, këtë të hënë.

Sipas asaj që bëhet e ditur, gjyqtari Taylor nuk është fajtori i vetëm, në atë rast mungon edhe thirrja e VAR. Gjithsesi, koha nuk kthehet mbrapa dhe për ndeshjen në fjalë nuk mund të ndërmerret asnjë veprim.

Omre...LUTCHER?
Para neshjes me...

LLAPE, i rrifni te gjithe juve.

Do ken bo magji APET ruset.

KAQ

Cuna goca, si mendoni, do i afrohemi trofeut si kampion ne USA 🇺🇸?

Back