Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Tiktok

Uran

.
Anëtar
Apr 19, 2016
Postime
24,518
Pikët
113
Duke qene se shqiptarët përdorin TikTokun ne masë te madhe, a nuk duhet kjo platformë te shfrytëzohet me seriozisht per reklamim dhe marketing në biznesin online?

Nuk kam tiktok. Me duken budallenj ata/ato qe e perdorin.. nuk rri robi ter diten duke scroll video pa fund te cdo lloj qenie.

Nuk kam tiktok. Me duken budallenj ata/ato qe e perdorin.. nuk rri robi ter diten duke scroll video pa fund te cdo lloj qenie.
Po flasim per nje person qe dëshiron te hape nje biznes online, ose thjesht ta përdorë platformën per te promovuar dhe reklamuar biznesin e tij fizik.

Kam tik tok por nuk e perdor shpesh. Ka dite qe s’hyj fare. Edhe kur hyj as 5 minuta. Me pelqen me shume insta per te pare apo lexuar dicka interesante.

kam sa per te pare , por keshtu te bej postime JO.

kjo ndodh edhe ngaqe nuk di si te regjistrohem , por jo se nuk dua.

perderisa kanr te gjithe , edhe une dua mos ndahrm nga te gjithe..🦊😇

E more vesh ,?
Luci do kthehet ne Femer.

Dua te rris dy femijet e mi , dhs ti bej burrit gjellen ne darke kur te vij i lodhur nga puna , tha Luci shkrete..🦊😇
Ai na provokon neve..do te masi sjelljen tone,sa te hapur jemi ndaj këtyre ndryshimeve 🙄

Ai na provokon neve..do te masi sjelljen tone,sa te hapur jemi ndaj këtyre ndryshimeve 🙄
Dakort.
Po , por sikur ta kete me te vertete..

Ti kthej floket Bjonde dhe te rrisi Cicat , ti boj naaa sa te asaj kengetares , Gjyste Vulaj , po pastaj cdo bojshe ,? 😇

Po mire,te jetoj ëndrrën e vet,ca pune me prish mua?🙄

Se dija qe te pëlqente Gjyste Vulaj🙄
Une nuk thash qe me pelqen , thjesht bera nje krahasim sa do ti boj Luci..

Pastaj , tkam thene gje une ty pse pelqen ate Orjola qe jep Motin tek Vizion Plus , jo , ste kom thene gje ?..🦊

Nuk kam.
Me duket per toke fare.
Me ngjan si koshat e mbeturinave kur mbushen rrugve.

Back