Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po flasim per nje person qe dëshiron te hape nje biznes online, ose thjesht ta përdorë platformën per te promovuar dhe reklamuar biznesin e tij fizik.Nuk kam tiktok. Me duken budallenj ata/ato qe e perdorin.. nuk rri robi ter diten duke scroll video pa fund te cdo lloj qenie.
Kam tik tok por nuk e perdor shpesh. Ka dite qe s’hyj fare. Edhe kur hyj as 5 minuta. Me pelqen me shume insta per te pare apo lexuar dicka interesante.Nuk kam tiktok. Me duken budallenj ata/ato qe e perdorin.. nuk rri robi ter diten duke scroll video pa fund te cdo lloj qenie.
Jepini Cezarit cfare eshte e Cezarit.Jepuni nje medalje ktyre qe s'kane tik tok!
@Xha Tani nuk ka nje llogari..nga jashtë si vizitorë shef..edhe keto tjeret si xha TaniJepuni nje medalje ktyre qe s'kane tik tok!
E more vesh ,?@Xha Tani nuk ka nje llogari..nga jashtë si vizitorë shef..edhe keto tjeret si xha Tani![]()
Ai na provokon neve..do te masi sjelljen tone,sa te hapur jemi ndaj këtyre ndryshimeveE more vesh ,?
Luci do kthehet ne Femer.
Dua te rris dy femijet e mi , dhs ti bej burrit gjellen ne darke kur te vij i lodhur nga puna , tha Luci shkrete..![]()
Dakort.Ai na provokon neve..do te masi sjelljen tone,sa te hapur jemi ndaj këtyre ndryshimeve![]()
Po mire,te jetoj ëndrrën e vet,ca pune me prish mua?Dakort.
Po , por sikur ta kete me te vertete..
Ti kthej floket Bjonde dhe te rrisi Cicat , ti boj naaa sa te asaj kengetares , Gjyste Vulaj , po pastaj cdo bojshe ,?![]()
Une nuk thash qe me pelqen , thjesht bera nje krahasim sa do ti boj Luci..Po mire,te jetoj ëndrrën e vet,ca pune me prish mua?
Se dija qe te pëlqente Gjyste Vulaj![]()
Me ke theneUne nuk thash qe me pelqen , thjesht bera nje krahasim sa do ti boj Luci..
Pastaj , tkam thene gje une ty pse pelqen ate Orjola qe jep Motin tek Vizion Plus , jo , ste kom thene gje ?..![]()
Jo , asnjehere ne bote...Me ke thene![]()
Kam pakete tv qe nuk e ka vizion plus. Nuk e njoh fare kush eshteJo , asnjehere ne bote...
Te e dashuron ate , e dine te gjithe![]()
Orjela SulejmaniKam pakete tv qe nuk e ka vizion plus. Nuk e njoh fare kush eshte![]()
Si emer e kam dëgjuar prej teje,si fytyre nuk e njohOrjela Sulejmani![]()