• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Toka është e sheshtë apo e rrumbullakët?!

Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!

Bardhyl, leje ca na kan mesur ne shkolla. Ke degjuar nai her per Iluminatin me shoke? Vertet mendon qe Nasa eshte agjensi 100% e besueshme?

Po per lavashet e trurit qe ben media ke degjuar?

Unë kam dëgjuar që në vitet 50-të të shekullit të kaluar, kreacionistët dhe marrëzi të tilla ishin shumë në modë në Amerikë, biles ishin pjesë e kurrikulës shkollore. Por kur Rusët dërguan Gagarinin në hapësirë atëherë Amerikanët thanë, dale, çfarë po bëjmë dhe që nga ai moment këto gjëra u hodhën në kosh të plehrave.

Kush tha qe Iluminati nuk ka drejtues Rus ne hierarkine e vet?

Komploti boteror ka kapur Putin & Trump dhe cdo cironke qeveritare

Si andej si këtej, gjashtë faqe vajti kjo temë.

Unë kam dëgjuar që në vitet 50-të të shekullit të kaluar, kreacionistët dhe marrëzi të tilla ishin shumë në modë në Amerikë, biles ishin pjesë e kurrikulës shkollore. Por kur Rusët dërguan Gagarinin në hapësirë atëherë Amerikanët thanë, dale, çfarë po bëjmë dhe që nga ai moment këto gjëra u hodhën në kosh të plehrave.
Marrezi te tilla jane edhe sot ne mode ne Amerike,ndersa me perhapjen e internetit jane shperndare edhe te ne.Vlon interneti me permbajtje te tille...toka e rrafshet,njeriu nuk ka qene ne Hene,iluminati,dhe mijra budalliqe te tjera.
Eshte nje industri e tere qe perfiton nga mendjelehtit.Shume autore qe botojne libra te tilla as vete nuk i besojne,por duan te fitojne para dhe kenaqen qe i manipulojne njerezit...dele per ti qethur ka sa te duash.

Kur njeriu te thote qe toka eshte e rrafshet...atehere si ti spjegohen fenomene tjera qindra here me komplekse p.sh teorija e relativitetit,fizika kuantike,teorija e evulucionit !

Katastrofe !

Kur njeriu te thote qe toka eshte e rrafshet...atehere si ti spjegohen fenomene tjera qindra here me komplekse p.sh teorija e relativitetit,fizika kuantike,teorija e evulucionit !
sepse jan TEORI … duhhh lol

Une ne Gjeologji dola A++, ne Astronomi A+. Ky i fundit e kishte deftore te vogel, se nxinte edhe nje plus tjeter lol

Si Shqiptar i gjitheditur Toka nuk eshte as sfere, as e sheshte.

Mesim falas nga une, per te tjerat paguani vete

Mua si e rrafshët dhe katrore më duket.

de-aarde-vanuit-de-ruimte_a-G-8668138-4985867.jpg

varet na ca dimensioni e sheh …. mua seksi me duket :D

Ja edhe një version tjetër.

hqdefault.jpg

kush I ben kto foto ? njerezit vete jo njehere … kam pare nje video qe jepte fakte se si nasa ka mare ne pune studio profesionale fotosh e montazhesh per keto materialet qe publikon …. esht icik fishy apo jo

Po nisem nesër unë dhe po bëj një foto vet se s'qënka gjë kështu. :D

nuk te lene se po pe te verteten na tregon ne tjereve dhe hopa doli sekreti :p (ta dish ti sa njerez jan vrare qe kan dashur te tregojn shume gjera …e qe kane qene "in the know")

Last edited by a moderator:

My booty is rounder than earth

Perf's booty is flatter than earth

Last edited:

my booty is round but their mind is flat -qesh-

have u seen it :p :mad:

yes lets focus …

lol

Himalayas (sp?) Obe buttocks, andes one buttocks
ButtCrack Afrika lol

Back