Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po te pelqeu diskuto shoku, mos na bej djalin e shkathet me dy rreshta te shkruar duke filluar te gjykosh.
Ik tani shif iher veten ne pasqyre dhe beji pytje vetes kush je. Reflekto, dhe trego pak edukate ne llojin tend.
Cka kupton ti me fjalen Teori ?sepse jan TEORI … duhhh lol
Tani ti do ti mbushesh vetes mendjen se gjithcka esht si thuhet se perton te argumentosh te kunderten dhe sdo te besosh ok vazhdo po ndonje gje te re ske per te mesuar gjithe jetes po gjithsesi ske faj kshu bejne pothuaj te gjithe
megjithate lejohen mendime te ndryshme keshtu qe mesohuni te respektoni dhe ata qe e mendojn ndryshe o shqiptare
Mendimi ndryshe respektohet,por duhet te pakten te argumentohet.megjithate lejohen mendime te ndryshme keshtu qe mesohuni te respektoni dhe ata qe e mendojn ndryshe o shqiptare
a I ka pa njeri videot me siper ohuu smerem me ju vazhdoni jeten te lumtur lol

humanity is like kids … they never grow up and keep making same mistakes over and over
drague ur engliish verri gud![]()
Nuk e kam zakon te rizbuloj rroten. E ka kalkuluar Eratostheni teorikisht perimetrin e tokes due u bazuar ne sfericitetin e saj. Hartat e Piri Reis nuk kane as ate 4% gabim te Eratsothenit qe tregon se Javanet, domethene raca jone, ashtu sic i thane mbretit Etiopise shkencetaret e tij, dinin sekretin e anijeve fluturuse.
Tani, me edukate mund te sillem me dikend qe nuk ka shkuar ne shkolle per arsye te ndryshme. Por te sillem me edukate me injorance te tille te kalibrit qe reflektohet nga persona qe kane shpenzuar kohen e jetes se tyre dhe parate e prinderve per te mesuar me duket sport i padobishem.