@ricky_ch e ke menduar ndonjehere, cila eshte arsyeja qe ti mendon se na kane mashtruar per token qe eshte e rrumbullaket? Ca interesi kane per t'na mashtruar?!Reagime dhe skjarime për Eksperimentin e Michelson–Morley-it:
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !@ricky_ch e ke menduar ndonjehere, cila eshte arsyeja qe ti mendon se na kane mashtruar per token qe eshte e rrumbullaket? Ca interesi kane per t'na mashtruar?!Reagime dhe skjarime për Eksperimentin e Michelson–Morley-it:
@ricky_ch e ke menduar ndonjehere, cila eshte arsyeja qe ti mendon se na kane mashtruar per token qe eshte e rrumbullaket? Ca interesi kane per t'na mashtruar?!
Ne fiziken kuantike universi eshte virtual i gjithi ne nje plan te sheshte ne dy dimensione ku energjia shton dhe dy dimensione dhe entropia nje dimension.
Me pak fjale kemi te bejme me nje hologram 5 dimensional. Kjo do te thote qe toka ne na duket e rrumbullaket por dhe e sheshte cdo gje varet nga perceptimi koshiencial.
Ka njerez qe e kuptojne te sheshte e ka njerez qe e kuptojne te rrumbullaket por ka qe e kuptojne edhe ne 5 dimensione. Te gjitha jane te verteta varet nga kendveshtrimi i individit
Miku im mos vi baste se nderkohe qe flasim po pergatis nje teme per antigravitetin fononik qe duhet te paraqes ne universitet. Ckuptim ka te genjej, nese merem me kete pune nuk me ben me te mire e me te zgjuar se ju te tjeret, thjeshte bej ate per te cilen kam aftesi dhe paguem. Per mua eshte pune.Une ve bast se ti nuk e kupton fiziken kuantike. Ngaqe ne bote njerezit qe me vertet e kuptojn numerohen ne gishta.
“Toka është e sheshtë. NASA po fsheh Zotin”
E ti sie shehe, ne te “5 dimensionet”?!Ne fiziken kuantike universi eshte virtual i gjithi ne nje plan te sheshte ne dy dimensione ku energjia shton dhe dy dimensione dhe entropia nje dimension.
Me pak fjale kemi te bejme me nje hologram 5 dimensional. Kjo do te thote qe toka ne na duket e rrumbullaket por dhe e sheshte cdo gje varet nga perceptimi koshiencial.
Ka njerez qe e kuptojne te sheshte e ka njerez qe e kuptojne te rrumbullaket por ka qe e kuptojne edhe ne 5 dimensione. Te gjitha jane te verteta varet nga kendveshtrimi i individit
Sa dimensione jane ?thuhet qe jemi ne 3rd dimension dmth i shohim gjerat e limituara .. te pakten kte se mohoni dot
Po unë që e shof në formë sise... upssss, në formë Dardhe desha t'them jam në rregull?thuhet qe jemi ne 3rd dimension dmth i shohim gjerat e limituara .. te pakten kte se mohoni dot
blog.usejournal.com
per cfare po studion?Miku im mos vi baste se nderkohe qe flasim po pergatis nje teme per antigravitetin fononik qe duhet te paraqes ne universitet. Ckuptim ka te genjej, nese merem me kete pune nuk me ben me te mire e me te zgjuar se ju te tjeret, thjeshte bej ate per te cilen kam aftesi dhe paguem. Per mua eshte pune.