Pax-Deorum
Peace was never an option.
Ndryshon gjithcka@Pax-Deorum Po pse do na genjenin? Sido qe te jete ca na ndryshon kjo?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ndryshon gjithcka@Pax-Deorum Po pse do na genjenin? Sido qe te jete ca na ndryshon kjo?
PshemullNdryshon gjithcka![]()
Gjeja e pare qe gjithcka na eshte thene eshte genjeshter psh, e te tjerat merri me mend vetePshemull
Gjeja e pare qe gjithcka na eshte thene eshte genjeshter psh, e te tjerat merri me mend vete![]()
Kam disa dyshime mbi kteCte shkrin dhe ti. Po cte tjera? Ceshte dashur eshte bere e do ta bejne , ndac sfere a shesh te jete.![]()
Pa he njehere. Se duket interesante.Kam disa dyshime mbi kte![]()
Plan-et
Fjala planet vjen nga fjala e lashte greke planimethro ose ajo latine plnaimetrtriPlan-et
Perktheje pak nga latinishtja se ti kupton dhe italisht![]()
Me duket e paske te larte nivelin te etilometri dhe sotFjala planet vjen nga fjala e lashte greke planimethro ose ajo latine plnaimetrtri
Pra sipas ptolomeut dhe eskilit
Planet po ti fusesh nje dopio ferrnet
Behet piano piano rrafsh![]()
Jo jo mbase e kan fajin fasulet qe hengra ne drekeMe duket e paske te larte nivelin te etilometri dhe sot![]()
Rrafsh u duket disaveVaret nga kendveshtrimi![]()
Dybrinjenjishem...sipas meje.Une katrore e shoh per vete![]()