• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Tregoni dicka per veten tuaj.

Po keto thuhen. Te tjerat i kemi personale, 🤔Ti nuk flet asnjehere rreth ushqimeve me shoqet?

jo , nuk flas , kur me lypset per pune ose kur duhet me se zbën te flas
të hapesh dm e mia jan vec biseda pune ndonje urim per festa ..ben cudi po ktu flas mbi normalen time
dikur po flisja për cdo gje per ushqimet diten etjer
jo per kivit se sme pelqejn lol

jo , nuk flas , kur me lypset per pune ose kur duhet me se zbën te flas
të hapesh dm e mia jan vec biseda pune ndonje urim per festa ..ben cudi po ktu flas mbi normalen time
dikur po flisja për cdo gje per ushqimet diten etjer
jo per kivit se sme pelqejn lol
S’ta kuptova fundin e shkrimit por s’ka rendesi. . Eshte shume normale te thuash me pelqen ky ushqim apo ky frut. Zbrit cik ne toke.:)

S’ta kuptova fundin e shkrimit por s’ka rendesi. . Eshte shume normale te thuash me pelqen ky ushqim apo ky frut. Zbrit cik ne toke.:)
Nuk thash sesh normale , thash eshte qesharake , kujt mund ti interesoj ca fruti han ti apo ca fruti ha un ? Njeriu e ka kohen te zen me pun gjera , edhe takon nje shoqe te thot “ Hej o Mia un ngela duke ngren qershi jan shum te mira “ , dmth kush ka koh me humbur duke degjuar kto biseda , qofsha un gabim

Nuk thash sesh normale , thash eshte qesharake , kujt mund ti interesoj ca fruti han ti apo ca fruti ha un ? Njeriu e ka kohen te zen me pun gjera , edhe takon nje shoqe te thot “ Hej o Mia un ngela duke ngren qershi jan shum te mira “ , dmth kush ka koh me humbur duke degjuar kto biseda , qofsha un gabim
Po cfare diskuton ti me shoqet? Ceshtjen e gjirit Persik?! lol
Na habite. E leme fare. Ti s’mund te jesh shoqa ime nese nuk ndan dicka te tille me mua. 🤣

Tani ne korrik i ha domatet shume. Shija qe kane tani nuk e kane ne asnje muaj tjetër.

Po cfare diskuton ti me shoqet? Ceshtjen e gjirit Persik?! lol
Na habite. E leme fare. Ti s’mund te jesh shoqa ime nese nuk ndan dicka te tille me mua. 🤣
jo mi mia për cuna diskutojm jemi mosh e re , deri sa të na iki mosha do fillijm pastaj biseda gatimi frutash e kshu gjerash

Se dij pse cdo diskutim e kthen ne ofendime ti po hajd ska gje te falet
Pacim -urra-

jo mi mia për cuna diskutojm jemi mosh e re , deri sa të na iki mosha do fillijm pastaj biseda gatimi frutash e kshu gjerash

Se dij pse cdo diskutim e kthen ne ofendime ti po hajd ska gje te falet
Pacim -urra-
Je ti qe po me ofendon mua duke qeshur pse thashe me pelqen kivi. Tani dal une e keqe?! Ik kapu me ndonje tjeter te temat e politikes. S’mund te qeshesh dhe hap debat me dike qe shpreh nje pelqim per nje frut. Eshte cik e tepruar. E shoh qe s’te pelqen Kivi 🤣. Ika dhe une se do ha nje kivi.🥹

Je ti qe po me ofendon mua duke qeshur pse thashe me pelqen kivi. Tani dal une e keqe?! Ik kapu me ndonje tjeter te temat e politikes. S’mund te qeshesh dhe hap debat me dike qe shpreh nje pelqim per nje frut. Eshte cik e tepruar. E shoh qe s’te pelqen Kivi 🤣. Ika dhe une se do ha nje kivi.🥹
Kush nuk i ha kivit? 🙄

Jam shume egoist, nje perzierje e frikshme "narcizmi-egoizmi".

Back