DUA
V.I.P
Fole per vaksin. mRAN nuk eshte vaksin dhe kam shpejgu pse e kan klasifikuar si te tille, 1-efekt psikologijk, 2-juridik.
Nëse ajo nuk mund të quhet vaksinë, as ne nuk mund të quhemi njerëz. Sa dallojmë nga kafshët, përveç ca detajeve ndryshe nga fizionomia? Merre në cilin aspekt ta duash
Efekte anësore të dyshuara të raportuara të vaksinave Covid-19
Ajo që vaksinat kanë të përbashkët është se, efektet anësore që mund të ndodhin pas vaksinimit, nuk duhet të jenë më të këqija se sëmundja që ato duhet ta parandalojnë.
Pasqyrë e efekteve anësore të dyshuara të raportuara të vaksinave kundër Covid-19
Përditësimi i fundit më 13 shtator 2022
Numri total i dozave të vaksinave të administruara kundër Covid-19 është 13,637,142*
Burimi: Statens Serum Institut.
Shifra përfshin dozat e Covid-19 për progresin më të fundit të vaksinimit (të gjitha rastet: kur është marrë të paktën një vaksinë, është kryer vaksinimi i përfunduar dhe rivaksinimi i parë) të dhëna që nga data 01/12-2020, pavarësisht nga statusi vital.
Numri total i raporteve të marra për efekte anësore të dyshuara është 69,496*
Shifra përfshin të gjitha raportet e marra për Comirnaty (35,853), Spikevax (9,076), Vaxzevria (24,013) dhe Jcovden (510) si dhe raportet e papërpunuara (44) ku raportuesit i mungon emri i vaksinës Covid-19.
https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/...formodede-bivirkninger-ved-covid-19-vacciner/
p.s. vijojnë efektet anësore veçmas, por që duhet kohë t’i përkthej e përshtati, pasi që faqja në anglisht nuk funksionon.