Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Dyluftim. Rembeje shpaten dhe thuaj deshiren e fundit.Vetëm në aksident të mos vdes, le të më.vijë në çdo lloj forme.
Kam një brengë dhe se them dot..Dyluftim. Rembeje shpaten dhe thuaj deshiren e fundit.
Klasifikohet si vdekje frikore.Dua të vdes shumë thjeshtë; ndërkohë që fle gjumë të ndodh menjëherë, pa e ditur që vdekja po ndodh sepse instinktivisht do ndjeja frikë dhe s'më pëlqen frika nga vdekja.![]()
Ne se do vdisje, edhe per ate ron, mendoj une.Kam një brengë dhe se them dot..
Do vdisja për atë lloj dëshire.
Për atë jetoj e për atë do vdisja.Ne se do vdisje, edhe per ate ron, mendoj une.
MashAllah!Për atë jetoj e për atë do vdisja.
Po tani qe e menoj, cnevoj ka, ne per te vdekur do shkojme. Do jem gjys gati. Sa te zbres kemben ne pluhur do shkermoqem dhe une. Dhe ti do vdeç nga vetmia e madhe me pas.Duhet te fillojm magjin e kockave, te jesh birinxhi para se te nis udhetimi.![]()
Vdekja nuk eshte qellim ne vetBesoj po, por kur flasim për vdekjen e bukur dhe nëse ky është qëllimi, le të jetë e bukur për atë që ndrron jetë.
Poshte trupi! Rrofte vetja !Kur vdes largohesh nga trupi..kaq
Ka me shume liri sepse trupi yne esht sh i kufizuar ktu
Nashti mos fol me siguri se nuk e ke provuar as klimen e Henes dhe as te Marsit. Po sikur ato klima te jem ilac? Edhe masandaj do shkruash liber per keta ne Toke se si klima e Henes dhe e Marsit jan ilace dhe do hapesh rezortin/spitalin e pare ne Hene dhe ne Mars.Po tani qe e menoj, cnevoj ka, ne per te vdekur do shkojme. Do jem gjys gati. Sa te zbres kemben ne pluhur do shkermoqem dhe une. Dhe ti do vdeç nga vetmia e madhe me pas.![]()