• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vdekje e bukur

Dua të vdes shumë thjeshtë; ndërkohë që fle gjumë të ndodh menjëherë, pa e ditur që vdekja po ndodh sepse instinktivisht do ndjeja frikë dhe s'më pëlqen frika nga vdekja. 🙂

Vdekja, si vdekje është e ftohtë.
Kur të shkon një anëtar i familjes, zbrazet shtëpia.
Netët në vijim, kur të vjen mbrëmja kërkon hijen e tij/saj
në çdo skaj. Të duket si një ëndërr... Por, me kalimin e kohës
do të mësohesh, por kujtimet mbesin..., të bëjnë më të fortë
por edhe të sjellin momente të lumtura që ke pasur
me atë person.

Sidoqoftë, nëse shtrohet pyetja si do të kisha pasur dëshirë
të vdes, së pari do të thoja ato më të trishtueshmet që nuk
do të kisha pasur dëshirë të më ndodhnin, si psh:
nga zjarri, nga uji, të më varnin, të më mundonin si në
Guantanamo, apo masakronin si shkijet çfarë s'kanë bërë,
si dhe të vdes nga sëmundje të rënda si kanceri apo diçka
e ngjajshme që dhembjet vetëm morfiumi t'i ndal, por nuk
të shëron, dhe në të njëjtat momente t'i shkaktoj dhembje
mbarë familjes.
Pra, dekë për dekë, shkurt e ship pa asnjë therrë në komë,
që askush mos ta kuptojë. Veq kur t'thonë se shkoj Filani...

Vdekje të bukur e as të ëmbël nuk ka.
Kemi vetëm vdekje të rëndë e të mundimshme dhe të lehtë.
Për atë edhe shkohet me pa themi tek ne, dikund e përdorin
kryeshnosh kur vdes dikush. Si dhe nga vendi në vend dallojnë
poashtu ngushllimet që u jipen familjarëve...,

Te vdesesh si Deda? Mire a keq? Ndoshta mire, se te ze gjumi dhe nuk kupton qe po ngrin.

• Like
Reactions: DUA
Ne gjume ose e rrethaur me te dashurit e mi...( çunat dmth se burri do ket vdek para meje meqe eshte me i madh😂😂)
Gjithsesi pa vuajtje.😌

Njoh njerez qe kane frike se nuk zgjohen ne mengjes. U them : he se sdo e kuptosh 😂😜

Vdekja eshte gje qe planifikohet kur nuk jetohet dot me. Vdekja me E mire eshte Vdekja qe meritohet. Nuk mund te quhet qe meritohet se te gjith vdesin ose semuren. Nuk dmth qe meritohet. Meritohet apo jo vendoset nga vetvetja, kur je dakort vjen fundi. Un Po te vdisja do desha te vdisja si ne filem. Si te filmi elysium

Po tani qe e menoj, cnevoj ka, ne per te vdekur do shkojme. Do jem gjys gati. Sa te zbres kemben ne pluhur do shkermoqem dhe une. Dhe ti do vdeç nga vetmia e madhe me pas. 🥹
Nashti mos fol me siguri se nuk e ke provuar as klimen e Henes dhe as te Marsit. Po sikur ato klima te jem ilac? Edhe masandaj do shkruash liber per keta ne Toke se si klima e Henes dhe e Marsit jan ilace dhe do hapesh rezortin/spitalin e pare ne Hene dhe ne Mars.
@Firebird
Do mburet me ty se te ka shoqe.

Back