• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vdekje e bukur

Disa dite me pare gjate rruges vura re dy vajza qe po pastronin vendin anes rruges ku kishte humbur jeten nje djal. I kishin ngritur nje lapidar aty me fotografine. Ne ato momente me kaloi ne mendje se ne cfare menyre mund te vinte vdekja. Qe do vdesim e dime ,por si do vdesim nuk e dime.
Nje vdekje pa dhimbje do ishte mire , po si ta kemi fatin dhe ne vdekje.

Une e kisha ne sensin icik me dramatik nese vdes ne moshe te re kjo do i vriste shume te afermit, e kam imagjinuar kte dhe mendoj qe zhdukja do ishte zgjidhje me mire per te afermit dhe dicka dinjitoze per veten.
Patjetër. Ne gjithmonë e mendojmë si është më e mira.
Zhdukja dhe spekulimet: ku, si, pse, etj., janë vrastare. Vdekjen e takoj thuaj se çdo ditë në profesionin tim. Ndaj mbetem te mendimi im i parë duke respektuar mendimin tënd 🙂

Vetëm për vdekjen i vete mëndja këtija....
Jeto njëherë ,pastaj vdis... aty e ke s'ta merr njeri
Mire thu ti kjo tema me beri icik me depresione duke imagjinu vdekjen. Petro hajde dalim ne tema me te lehta se kjo.

Per mua me duket komplet e kunderta. Do ishte shume me bukur te vdesesh i vetem dhe askush mos ta dijn momentin e vdkjes as trupin dhe te gjithe njerzit te supozojn qe je zhduk dhe nuk don te flasesh me asken.
kjo me duket vdekje e bukur sepse ngaqe i don shume njerzit e tu i ben te urrejn icik me mire se te vajtojn.
Do te ta vem emrin Sebastian,pasaport te re, indeditet te ri dhe do te nisim ne Ameriken Latine

Nuk e bën dot atë kur je i rritur Kurt. E bën kur je adoleshent se kur je i rritur mendja funksionon ndryshe. Gjithmonë thua; si do ndihen ata po ta bëj unë këtë gjë ?! Funksionon shumë ndryshe !
Jo ne cdo rast. Vullnetaret ne lufte qe mund te zhduken panam dhe nishan?

Last edited:
Disa dite me pare gjate rruges vura re dy vajza qe po pastronin vendin anes rruges ku kishte humbur jeten nje djal. I kishin ngritur nje lapidar aty me fotografine. Ne ato momente me kaloi ne mendje se ne cfare menyre mund te vinte vdekja. Qe do vdesim e dime ,por si do vdesim nuk e dime.
Nje vdekje pa dhimbje do ishte mire , po si ta kemi fatin dhe ne vdekje.
Bilbilenjte e trembedhjete,
vane ne litare vete

Back