• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vendi juaj i preferuar?

Vetem MOS te kete...
FUKSA ne beton.

Per SHEMBULL...

Si...NUK vrejta asnji LLAPAQEN.

FAZITI....From America it's beautiful there, enjoy.

Do jete agjent rus.

Dmth qe te kuptohemi...
Une replikova diku 4 ore me pare, e ti vajte ne majë malit veç per te shkrepur foto tme tregoje formen e dhisë, apo eshte foto arkivi qe tani e gjete rastesisht?
😅😅 atehere sa per info, foto eshte live e une,meqe dy hapa larg,shkova ne kerkim te baita sime. Ska kohe per te humbur, dimri vjen sa hap e mbyll syte 😜

Dmth qe te kuptohemi...
Une replikova diku 4 ore me pare, e ti vajte ne majë malit veç per te shkrepur foto tme tregoje formen e dhisë, apo eshte foto arkivi qe tani e gjete rastesisht?
Shiko mire sé me duket ka dhe asinelli, a e ke idene sa kushton qumeshti tyre??? Nje rruge e dy pune,do bej e tregeti se ndryshe si ta blej baiten😁

Shiko mire sé me duket ka dhe asinelli, a e ke idene sa kushton qumeshti tyre??? Nje rruge e dy pune,do bej e tregeti se ndryshe si ta blej baiten😁
goce mirseardhe ne forumin tone, a mund ti shpjegosh plakut, se ç'eshte ; aniselli , dhe ç'do te thot ; baiten ,
mesa kuptoj jeton jashte, ku ne cilin shtet jeton, ç'gjuhe perdorni,

goce mirseardhe ne forumin tone, a mund ti shpjegosh plakut, se ç'eshte ; aniselli , dhe ç'do te thot ; baiten ,
mesa kuptoj jeton jashte, ku ne cilin shtet jeton, ç'gjuhe perdorni,
Pjero, jam dakord me ty, sepse e lexoj antaren @Cassiopea qe shprehet shume me terma italik, qe per ne jane te panjohur. Vrejtje me vënd e jotja.

Back