Pax-Deorum
Peace was never an option.
- Anëtar
- Jan 16, 2025
- Postime
- 14,261
- Pikët
- 113
Veç me trego si te sillem e te rrespektoj gradat.Jemi ne dhjemokraci, jo ne ushtri shoku @Pax-Deorum
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Veç me trego si te sillem e te rrespektoj gradat.Jemi ne dhjemokraci, jo ne ushtri shoku @Pax-Deorum
Veç me trego si te sillem e te rrespektoj gradat.
Perandorin e kemi ne "internim" term qe ti si Plebe e njeh shume mire.Nuk jam perandori Petraq, ju lutem. Ne jemi "plebs" (lat.)![]()
Ciaogoce mirseardhe ne forumin tone, a mund ti shpjegosh plakut, se ç'eshte ; aniselli , dhe ç'do te thot ; baiten ,
mesa kuptoj jeton jashte, ku ne cilin shtet jeton, ç'gjuhe perdorni,
Mesazhi u mor, kritikat pranohen. Anetarja e re do mundohet te shkruaj vec ShqipPjero, jam dakord me ty, sepse e lexoj antaren @Cassiopea qe shprehet shume me terma italik, qe per ne jane te panjohur. Vrejtje me vënd e jotja.
Po fillon e me pelqen...Mesazhi u mor, kritikat pranohen. Anetarja e re do mundohet te shkruaj vec Shqip![]()
Eh ti Paske probleme tjera mor vellaEdhe mua do me pelqente nje keshtu pamje; nje horizont siper pastaj pylli, uji, dielli, plazhi, oborri. Te te hapen syte pamje pas pamjeje, te ja shkrepatosesh nga ballkoni çdo dite lindje e perendimave te dillit!
View attachment 360691
Eh ti Paske probleme tjera mor vella![]()
Pjero, jam dakord me ty, sepse e lexoj antaren @Cassiopea qe shprehet shume me terma italik, qe per ne jane te panjohur. Vrejtje me vënd e jotja.
M’è mire mos te prononcohemPjetri ka i tmir,
Vizionet i ka te qarta,
Por koha ja ka mjegullu, si qirje @drague
I duhet i sekretare per ti shtyp menddimet me makine shkrimi,..![]()
Na mo ....Edhe mua do me pelqente nje keshtu pamje; nje horizont siper pastaj pylli, uji, dielli, plazhi, oborri. Te te hapen syte pamje pas pamjeje, te ja shkrepatosesh nga ballkoni çdo dite lindje e perendimave te dillit!
View attachment 360691
Pse do me mpihen dhembet? Duken pamje si Zverneci. Akoma nuk kane filluar ndertimet se do kisha aplikuar per nje hyjre.Na mo ....
Pirato .... se mo të mpihen dhëmbët
Ne rregudh jam me deshiren.Ore dëshirat dhe ëndrrat t'u shtofshin... po kumbullat majhoshe të mpijnë dhëmbët .. ha fiq më mirë, të shkrijnë në gojëPse do me mpihen dhembet? Duken pamje si Zverneci. Akoma nuk kane filluar ndertimet se do kisha aplikuar per nje hyjre.Me flamingot qe shetisin perpara. Vitin e Ri ta presim me flamingo te skuqur ne furre me frutta di mare, se thone qe flamingot ushqehen me alge e gaforre te vogla. Çfare do me shume njeriu? veç edhe nje pamje te shikosh nje sirenke deti te shtrire mbi gur, qe e kane nxjerre valet e detit.
Ne rregudh jam me deshiren.