Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !

populli i ka mbrojtur trimat e vet.Përgjigje e: Zahir Pajaziti
Kur Zahir Pajaziti egzekutonte cetnik te cilet ishin ne pozita kyqe te okupatorit serb, populli ne kosove thonte po vrahen shkiet mes vete sepse shumica as qe guxonin te mendonin diqka te tille. Pra shifni si duken burrat qe i dalin zot atedheut!! LAVDI JETES DHE VEPRES SE ZAHIR PAJAZITIT DHE SHOKEVE TE TIJE!!
P.S Gjasht muaj pas vrasjes ne prite me dyshim te madh per tradheti, UCK nuk ka mund te riorganizohet dhe nuk ka marre asnje akcion ne kosove, kjo tregon rendesin e ketyre trimave.
po ma con mallin e kojshisë tem patriot, dmth paske folur me gjuhën e tij..Përgjigje e: Zahir Pajaziti
ti adem gashi shum vjell vrer kunder UÇK-se dhe arrin deri aty sa e quan "diarre" !!! e qka jo nuk kam fjal per ti pershkrue urrejtjen tane qe kie ne zemer per keta trima
Fjalët e tua kanë shpirt e zjarr, ashtu si vetë Drenica dhe njerëzit e saj – të besës, të fjalës e të qëndrimit burrëror. Nuk është veç emri ai që e bën njeriun të madh, por veprat, karakteri dhe sinqeriteti që ai mbart. Dhe Drenica ka pasur e do të ketë gjithmonë burra që mbajnë fjalën, që qëndrojnë fort dhe që nuk e lëkunden besën për asgjë në botë.po ma con mallin e kojshisë tem patriot, dmth paske folur me gjuhën e tij..
nime a je ende në kontakt me këta drenicakët e mi që të tregojshin jo asht adem gashi, jo adem gashani.
mos i ngo këta... bisedo me ndonjë drenicak të mirë, të besës, të fjalës e mbi të gjitha trim, se ka Drenica shume sish!
pyete @kreksi -n, deri dikund edhe @Ylber Shala
Kjo është një taktikë e njohur e armiqve tanë historikë: të vrasin vetë dhe pastaj të akuzojnë shqiptarët për krimet e tyre. Kjo nuk është asgjë e re, por një vazhdimësi e metodave të tyre për të kriminalizuar luftën tonë të drejtë dhe për të përçarë popullin tonë. Rasti “Panda” është një shembull i qartë se si ata nuk hezitojnë të vrasin edhe fëmijët e vet për të ndërtuar një narrativë kundër shqiptarëve.populli i ka mbrojtur trimat e vet.
Pse duhej të thoshte: i vrau Zahiri dhe ata ta zinin?
Të kujtohet rasti Panda kur shkjetë vranë fëmijët e vet e thanë: shqiptarët i kanë vrar¨¨e!
Lavdi e përjetshme heronjve të parë të UÇK-së, Zahirit, Hakifit dhe Edmondit! Sakrifica e tyre është gurthemel i lirisë sonë dhe frymëzim për brezat që vijnë. Kosova qëndron falë gjakut të tyre dhe të gjithë atyre që luftuan për liri. Nuk harrojmë!Kandidati i PDK-së për Kryeministër, Bedri Hamza, ka përkujtuar Zahir Pajazitin, Hakif Zejnullahun dhe Edmond Hoxhën.
“Sot i kujtojmë tre heronjtë tanë, Zahir Pajazitin, Hakif Zejnullahun dhe Edmond Hoxhën. Më 31 janar 1997, në një nga betejat e para të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ata dhanë jetën për lirinë dhe Kosovën. Sakrifica e tyre mbetet një nga shtyllat kryesore të rezistencës sonë kombëtare dhe një frymëzim i përhershëm për gjeneratat e reja”.
“Në këtë ditë përkujtimi, nderojmë veprën e tyre të lavdishme dhe riafirmojmë përkushtimin tonë për vlerat që ata mbrojtën deri në fund. Lavdi e përjetshme të gjithë të rënëve për lirinë!”, ka thënë Hamza në një deklaratë për Klan Kosova.
Më 31 janar 1997, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha kanë rënë dëshmorë në fshatin Pestovë të Komunës së Vushtrrisë dhe janë dëshmorët e parë të UÇK