Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 65,140
- Pikët
- 113
Shite ,mos e shit. Kush nuk te ka ne hesap.birren ta jap kur te duash plako.
ndersa voten nuk e shes kurre.
ore u befsha hi...
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shite ,mos e shit. Kush nuk te ka ne hesap.birren ta jap kur te duash plako.
ndersa voten nuk e shes kurre.
ore u befsha hi...
jo po tja shs peshkaqenitAto be ra shitja dragues ti se unë si ha.
me ka Presidenti Barjam Begaj...Shite ,mos e shit. Kush nuk te ka ne hesap.
Nga kush rezikohet ai flliqesir?me ka Presidenti Barjam Begaj...
nos valle do te behesh ushtar shqiptar te mbrosh Presidentin me arme ne dore ?..
nga trupat serbe..Nga kush rezikohet ai flliqesir?
Pse ? C’far rezikojn serbet nga ky? Ky eshte si ti, mendjen ne pilaf dhe kos e ka. Mendon se serbet rezikohen nga kosi dhe pilafi tend?nga trupat serbe..
po orizin per te bere pilafin , nga serbi e marrimPse ? C’far rezikojn serbet nga ky? Ky eshte si ti, mendjen ne pilaf dhe kos e ka. Mendon se serbet rezikohen nga kosi dhe pilafi tend?
Kushtoju muzikespo orizin per te bere pilafin , nga serbi e marrim![]()
Sepse eshte zar i rames dhe oligarkve te ednverit dhe cifove te majte amerikane, qe eshte thene me kohe.
Nuk e kisha aty ..Dihet muhabeti i ordinerve pse fitojn, leku i droges gjate votimeve derdhet, i ofrohen toka dhe leje per kulkat me vone per ta lare lekun e droges, dhe i ofrojne ppp nga taksat e njerzve per ti vjedhur e rrjepur, e per te rritur pasurine bosave te droges se bashku me qeveritareve. Si eshte ajo fjala drogmeni vetem droge di kshu eshte dhe sulltan kokaina ednveri di dy gjera vetem vjedhi dhe droge.
Blejn votuesit, bejn pislliqe vjedhin votat, kane dhe shtetin si punonjsi me i madh te tej mbushur me puntore qe i dertyrojne te votojne familjarisht, bandat dhe patronazhistet kane qe bejn presjon dhe blejn votat. Blejn dhe kta paryite e vogla dhe ne rregull e kan.
Pyetje është kjo?Le të më thotë dikush nëse këto zgjedhje i fitoi Rama, apo i humbi Berisha?
Na e thuaj ti që punon në administratë!Le të më thotë dikush nëse këto zgjedhje i fitoi Rama, apo i humbi Berisha
Sigurisht qe fajtori kryesor eshte Berisha e Muli por mos harrojme sa kane ikur nga Shqiperia keto 4 vite? Thuajse cdo zone ka pasur me pak votues se 4 vite me pare.Pyetje është kjo?
Jeta është aritmetike...
Analizo shifrat dhe e gjen përgjigjen.
Krahasoi me 2021.
PS ka reth 40.000 vota më pak,pra pak a shume i ka ruajtur votat. Por sa më pak ka PD???? Kur nuk të voton as elektorati yt mos prit të fitosh
Pra nuk fitoi Rama ....humbi Berisha.
Venom...Berisha bëri një fushatë skandalozeSigurisht qe fajtori kryesor eshte Berisha e Muli por mos harrojme sa kane ikur nga Shqiperia keto 4 vite? Thuajse cdo zone ka pasur me pak votues se 4 vite me pare.
Nuk e kisha aty ..
Po thoja se ky nuk e mbaron mandatin ... do t'a hajë mbas qafe ... dhe zoti kur të përgatit fundin , të lë të zhytesh në pisllëk që të mos kesh justifikim kur të vjen mbas koke...
Ke shëmbullin e Salës në 1996 .... vodhi vota me të dyja duart .... nuk I gëzoi , e teproi zullumin
Prandaj edhe mavitë ... e tepruan zullumin.... do rrojmë e do shikojmë
Par, vëri thonjëzat se unë nuk kam votu Ramën e as do e votoj. Edhe po erdhi Agroni në qeveri do i bëj opozitë. Personalisht kam gjak opozitari, por ti lexon vetëm ato kur kritikoj Berishën.Na e thuaj ti që punon në administratë!
Prapë do dalësh ta duartrokasësh, e të kënaqesh me batutat ofenduese ndaj jush dhe shoqërisë.
I'u tha bq i Tiranës që është në qeli tani ZDROMSA mëshkujve të Tiranë,- Burrecat me shumicë e votuan.
I'u tha kryebq çyrykë, burreca, etj etj etj ofendime, prapë burreca e shushunjat me shumicë votuan.
Ta gëzoni ju të administratës!
Do bëni qejf si FORI n'Itali.
Ne të sipërmarrjes private thjeshtë do na ngrihet taksa e korrupsionit, asgjë më shumë.
Ta gëzoni diktaturën e BQ