Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Zgjedhje parlamentare 2025!

Kush i fiton zgjedhjet 2025?

• Numri i votuesve
    38
Sepse eshte zar i rames dhe oligarkve te ednverit dhe cifove te majte amerikane, qe eshte thene me kohe.
Nje mbeturin, te nje supermbeturine cancerogjene si sulltan ordiner kokaina i degjeneruar ednveri , i votuar po nga komunistet socjalistet dhe rilndasit e ednverit.

Last edited:
Dihet muhabeti i ordinerve pse fitojn, leku i droges gjate votimeve derdhet, i ofrohen toka dhe leje per kulkat me vone per ta lare lekun e droges, dhe i ofrojne ppp nga taksat e njerzve per ti vjedhur e rrjepur, e per te rritur pasurine bosave te droges se bashku me qeveritareve. Si eshte ajo fjala drogmeni vetem droge di kshu eshte dhe sulltan kokaina ednveri di dy gjera vetem vjedhi dhe droge.
Blejn votuesit, bejn pislliqe vjedhin votat, kane dhe shtetin si punonjsi me i madh te tej mbushur me puntore qe i dertyrojne te votojne familjarisht, bandat dhe patronazhistet kane qe bejn presjon dhe blejn votat. Blejn dhe kta paryite e vogla dhe ne rregull e kan.
Nuk e kisha aty ..
Po thoja se ky nuk e mbaron mandatin ... do t'a hajë mbas qafe ... dhe zoti kur të përgatit fundin , të lë të zhytesh në pisllëk që të mos kesh justifikim kur të vjen mbas koke...

Ke shëmbullin e Salës në 1996 .... vodhi vota me të dyja duart .... nuk I gëzoi , e teproi zullumin
Prandaj edhe mavitë ... e tepruan zullumin.... do rrojmë e do shikojmë

Le të më thotë dikush nëse këto zgjedhje i fitoi Rama, apo i humbi Berisha?

Le të më thotë dikush nëse këto zgjedhje i fitoi Rama, apo i humbi Berisha?
Pyetje është kjo? 😂
Jeta është aritmetike...
Analizo shifrat dhe e gjen përgjigjen.
Krahasoi me 2021.
PS ka reth 40.000 vota më pak,pra pak a shume i ka ruajtur votat. Por sa më pak ka PD???? Kur nuk të voton as elektorati yt mos prit të fitosh

Pra nuk fitoi Rama ....humbi Berisha.

Le të më thotë dikush nëse këto zgjedhje i fitoi Rama, apo i humbi Berisha
Na e thuaj ti që punon në administratë!
Prapë do dalësh ta duartrokasësh, e të kënaqesh me batutat ofenduese ndaj jush dhe shoqërisë.
I'u tha bq i Tiranës që është në qeli tani ZDROMSA mëshkujve të Tiranë,- Burrecat me shumicë e votuan.
I'u tha kryebq çyrykë, burreca, etj etj etj ofendime, prapë burreca e shushunjat me shumicë votuan.
Ta gëzoni ju të administratës!
Do bëni qejf si FORI n'Itali.
Ne të sipërmarrjes private thjeshtë do na ngrihet taksa e korrupsionit, asgjë më shumë.
Ta gëzoni diktaturën e BQ

Last edited:
Pyetje është kjo? 😂
Jeta është aritmetike...
Analizo shifrat dhe e gjen përgjigjen.
Krahasoi me 2021.
PS ka reth 40.000 vota më pak,pra pak a shume i ka ruajtur votat. Por sa më pak ka PD???? Kur nuk të voton as elektorati yt mos prit të fitosh

Pra nuk fitoi Rama ....humbi Berisha.
Sigurisht qe fajtori kryesor eshte Berisha e Muli por mos harrojme sa kane ikur nga Shqiperia keto 4 vite? Thuajse cdo zone ka pasur me pak votues se 4 vite me pare.

• Like
Reactions: 3d1
Nje tjeter problem per garen ketu ke ne eshte edhe kodi zgjedhor. Nese do kishim kodin zgjedhor te Kosoves keto partite e reja do kishin mbi 15 deputete me keto rezultatet tani.

• Like
Reactions: 3d1
Sigurisht qe fajtori kryesor eshte Berisha e Muli por mos harrojme sa kane ikur nga Shqiperia keto 4 vite? Thuajse cdo zone ka pasur me pak votues se 4 vite me pare.
Venom...Berisha bëri një fushatë skandaloze
Po te kujtoj vetëm një fakt ....në takim me emigrantët në Athinë e mbushi sallën me Vorio epiriote dhe doli në krah të Bejlerit,Gjikuris dhe Dules. Këta direkt pas takimit shkuan në Syntagma në takimin e Vorio epirioteve. Epo këtë nuk t'a falin emigrantët e Greqisë.
Mos te filloj te rendis të tjera e të tjera.

Nuk e kisha aty ..
Po thoja se ky nuk e mbaron mandatin ... do t'a hajë mbas qafe ... dhe zoti kur të përgatit fundin , të lë të zhytesh në pisllëk që të mos kesh justifikim kur të vjen mbas koke...

Ke shëmbullin e Salës në 1996 .... vodhi vota me të dyja duart .... nuk I gëzoi , e teproi zullumin
Prandaj edhe mavitë ... e tepruan zullumin.... do rrojmë e do shikojmë
Është krejt ndryshe.
Nuk ngjasojnë as në kohë, dhe as në mënyrë.
At'here asfalia greke liroj Çaushët nga burgimi i përjetshëm për të rivendosur rendin në Shqipëri!
Tani këtu kemi ngelur ca krahëprerë prej besëprerëve, e nuk lëvizim dot.
E vetmja lëvizje është braktisja e ANIJES.

Na e thuaj ti që punon në administratë!
Prapë do dalësh ta duartrokasësh, e të kënaqesh me batutat ofenduese ndaj jush dhe shoqërisë.
I'u tha bq i Tiranës që është në qeli tani ZDROMSA mëshkujve të Tiranë,- Burrecat me shumicë e votuan.
I'u tha kryebq çyrykë, burreca, etj etj etj ofendime, prapë burreca e shushunjat me shumicë votuan.
Ta gëzoni ju të administratës!
Do bëni qejf si FORI n'Itali.
Ne të sipërmarrjes private thjeshtë do na ngrihet taksa e korrupsionit, asgjë më shumë.
Ta gëzoni diktaturën e BQ
Par, vëri thonjëzat se unë nuk kam votu Ramën e as do e votoj. Edhe po erdhi Agroni në qeveri do i bëj opozitë. Personalisht kam gjak opozitari, por ti lexon vetëm ato kur kritikoj Berishën.

• Haha
Reactions: par
Back