Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Te henen prezantova nje çift. U bene muaj qe me lusin, si vajza ashtu dhe djali...eh nejse me ne fund u bera mbare e u mblodhem per nje pije te tre sebashku...pas nje fare kohe me lezet i lashe ca vetem...do ti qe, ne fund ajo me thote "s'ishte aq i mire sa e mbaja mend", 27-vjeçe goce. Njeriu (jo vetem femra) duhet ne radhe te pare te njohe vetveten, se pa njohur veten nuk arrin te njohesh/gjesh ate qe kerkon sepse nuk e di as vete.Një pakicë është e kënaqur me atë që gjen, ndërsa shumica kërkon gjëra të pamundura, që nuk ekzistojnë, e duke kërkuar gjëra që nuk ekzistojnë, kjo shumica mbetet gjithë jetën në kërkim.
Sdi gje per te tjerat se cduan,po di ckerkoj une si femer nga nje mashkull...
Perkujdesje te perditshme (respket+dashuri+embelsi+siguri)
kjo goca me duket se e ka me mua![]()
![]()
``te_rraf``

kjo goca me duket se e ka me mua![]()
![]()
In your dreams! Per la donna l'uomo è un mezzo, il fine è sempre il figlio.
Nietszche, Così parlò Zarathustra.

ehh non so perche ma in qualche modo sono dacordo con te..
jo per gjo por meqe edhe un dij icik arabisht..p![]()
Nga këto që the ti, më e vështira është siguria.Sdi gje per te tjerat se cduan,po di ckerkoj une si femer nga nje mashkull...
Perkujdesje te perditshme (respket+dashuri+embelsi+siguri)
Po kur ajo s'e ka njohur akoma veten edhe pse është 27, s'ka për ta njohur më. Këto janë pikërisht ajo kategori që them unë, që rrinë gjithë jetën në kërkim të gjërave inekzistente, sepse nuk e njohin as veten, as të tjerët dhe as botën që i rrethon.
Është një çikë e vështirë të gjesh siguri në kohët e sotme.

Per la donna l'uomo è un mezzo, il fine è sempre il figlio.
Nietszche, Così parlò Zarathustra.