Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Status
Temë e mbyllur.
Një pakicë është e kënaqur me atë që ka, ndërsa shumica kërkon gjëra të pamundura, që nuk ekzistojnë, e duke kërkuar gjëra që nuk ekzistojnë, kjo shumicë mbetet gjithë jetën në kërkim.

Përgjigje e: Çfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Një pakicë është e kënaqur me atë që gjen, ndërsa shumica kërkon gjëra të pamundura, që nuk ekzistojnë, e duke kërkuar gjëra që nuk ekzistojnë, kjo shumica mbetet gjithë jetën në kërkim.
Te henen prezantova nje çift. U bene muaj qe me lusin, si vajza ashtu dhe djali...eh nejse me ne fund u bera mbare e u mblodhem per nje pije te tre sebashku...pas nje fare kohe me lezet i lashe ca vetem...do ti qe, ne fund ajo me thote "s'ishte aq i mire sa e mbaja mend", 27-vjeçe goce. Njeriu (jo vetem femra) duhet ne radhe te pare te njohe vetveten, se pa njohur veten nuk arrin te njohesh/gjesh ate qe kerkon sepse nuk e di as vete.

p.s. Mora nje shembull real per femren, pa vlen per te dyja palet ajo qe thashe me siper.

Po kur ajo s'e ka njohur akoma veten edhe pse është 27, s'ka për ta njohur më. Këto janë pikërisht ajo kategori që them unë, që rrinë gjithë jetën në kërkim të gjërave inekzistente, sepse nuk e njohin as veten, as të tjerët dhe as botën që i rrethon.

Sdi gje per te tjerat se cduan,po di ckerkoj une si femer nga nje mashkull...
Perkujdesje te perditshme (respket+dashuri+embelsi+siguri)

kjo goca me duket se e ka me mua :p :D

Them ti lem lajkat me nje ane dhe te themi ate qe eshte, ajo qe femra* deshiron me shume se cdo gje tjeter, mashkulli e ka shume kollaj per t'ja dhen. Dhe duke ditur shume mire se kjo eshte dobesi e mashkullit ajo e perdore per te siguruar edhe disa gjera te tjera...kshu per inerci:).

S'kane lidhje lajkat.
Kjo eshte nje pyetje me afer retorikes, se sa nevojes per pergjigje.
Sigurisht, qe kerkon me te miren..

ps : Sa kollaj-xhi je ti Mano ?

shikon ti...mazalla se e gjeja fjlane shqipe* qe i pergjigjet fjales 'praktike':). I ke ren mun-koke. -qesh-

Per la donna l'uomo è un mezzo, il fine è sempre il figlio.

Nietszche, Così parlò Zarathustra.

ehh non so perche ma in qualche modo sono dacordo con te..

jo per gjo por meqe edhe un dij icik arabisht..p`dance`

asgje pos asaj cka ai posedon....

nje zemer te sinqert dhe dashuri te njejte,respekt dhe besim...

ehh non so perche ma in qualche modo sono dacordo con te..

jo per gjo por meqe edhe un dij icik arabisht..p`dance`

Boris Becker per esempio

PS: e udhezojne(sot) perse nuk perdori tullumbace....epo mami Ermakova ja holloi kuleten per x seconda ....thone.
Diku aty afer 10 Milion euro.

ka qen 'burre' i qut qy Zarathustra. Besoj se kjo qe ka 'then' per femren ne postimin me lart eshte ndoshta komplimenti me i mire qe i ka bere. Sepse te bie une ketu aphorizmat e Nices per femren...ububuja:)

Nga këto që the ti, më e vështira është siguria.
Është një çikë e vështirë të gjesh siguri në kohët e sotme.

Po kur ajo s'e ka njohur akoma veten edhe pse është 27, s'ka për ta njohur më. Këto janë pikërisht ajo kategori që them unë, që rrinë gjithë jetën në kërkim të gjërave inekzistente, sepse nuk e njohin as veten, as të tjerët dhe as botën që i rrethon.

Nuk mendoj qe jane inekzistente, perkundrazi mendoj qe ekzistojne tek shumica. Thjeshte, duke mos njohur veten, i anashkalojme, nuk i shohim.

Është një çikë e vështirë të gjesh siguri në kohët e sotme.

Siguria vjen nga vetja -paqe-

Idiotesia e zakonshme e Niçes , gruaja paska nevoje vetem per femijen e saj qe t'ja beje burri , po atehere pse bashkejeton me mashkull , perderisa i duhet per aq gje . Le te bashkejetoje me femijen e vet e le ta quaje veten te lumtur .

Elushe siguria gjendet mes te dyve , te raporti qe krijohet , po te ishim ashtu me siguracion ne xhep gjithesekush do ishte rehat .

Te jene budalla :p

Status
Temë e mbyllur.
Back