shoku_tanku
scroll like dopamina
Nuk je më i bukur se coli ti mos të gënjejë mendja.Une jam thjesht me i bukuri!
Jo me i lecituri.
Per lecitje nuk ta kalon njeri! Per bukuri po, je ne vend te dyte!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk je më i bukur se coli ti mos të gënjejë mendja.Une jam thjesht me i bukuri!
Jo me i lecituri.
Per lecitje nuk ta kalon njeri! Per bukuri po, je ne vend te dyte!
Ai e lan koken me uje shiu, prandaj i rrine floket ashtu te fryra dhe gjithe volum.Nuk je më i bukur se coli ti mos të gënjejë mendja.
E sigurte e ka vrare vet LauraMeqe tema ka kaluar numrin...
Po lexoj nje roman suspens te Patricia MacDonald "Nje grua nen vezhgim"
Vrasja misterioze e te shoqit te Laures ne naten e nderrimit te vitit...
Ja, dhe ti me keq se policia dhe banoret e qyteitE sigurte e ka vrare vet Laura![]()
Ne fakt per t'u cuditur eshte,jo vetem ne libra por dhe ne jete,kur ndodh nje vrasje i dyshuari kryesor eshte bashkeshorti/jaJa, dhe ti me keq se policia dhe banoret e qyteitPolicia dhe rrethanat ate akuzon por ncuq...ndaj eshte gjith suspens
![]()
Fiks, dhe ne te shumten e rasteve eshte (fatkeqsisht) e vertete.Ne fakt per t'u cuditur eshte,jo vetem ne libra por dhe ne jete,kur ndodh nje vrasje i dyshuari kryesor eshte bashkeshorti/jaLere pastaj po te jene te ndare,behet terkuze muhabeti
Dhe ne te shumten e rasteve (fatkeqesisht),e pesojne burratFiks, dhe ne te shumten e rasteve eshte (fatkeqsisht) e vertete.
Une e kam lexuar kete,gjasojka me vrasje misterioze!Meqe tema ka kaluar numrin...
Po lexoj nje roman suspens te Patricia MacDonald "Nje grua nen vezhgim"
Vrasja misterioze e te shoqit te Laures ne naten e nderrimit te vitit...
I pelqej ket lloj, si ne liber si ne filmUne e kam lexuar kete,gjasojka me vrasje misterioze!
![]()
Poa, si titullohet filmi?I pelqej ket lloj, si ne liber si ne film
Ket liber qe po lexon e kam pare film![]()
Fiks si titulli librit. I bukurPoa, si titullohet filmi?
Si puna ime , blej Libra dhe vetem fillimin lexoj . Sot bleva nje Liber tjeter .Kam nisur 6 libra..
Nuk i ngatarroj...me kujtohen mire