• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë libri po lexoni apo keni lexuar kohët e fundit?

Nuk je më i bukur se coli ti mos të gënjejë mendja.
Ai e lan koken me uje shiu, prandaj i rrine floket ashtu te fryra dhe gjithe volum.
Une me uje burimi e laj koken dhe me finje. Hirin te zjere e quajme finje ne ketej.

Ai shejtan e lan me Sapun luxoz. Ne fillimet e tij i ka lare me sapun rrogozhine ai, tani e mban veten.

Meqe tema ka kaluar numrin...

Po lexoj nje roman suspens te Patricia MacDonald "Nje grua nen vezhgim"

Vrasja misterioze e te shoqit te Laures ne naten e nderrimit te vitit...
E sigurte e ka vrare vet Laura😁

Ja, dhe ti me keq se policia dhe banoret e qyteit 🙄 Policia dhe rrethanat ate akuzon por ncuq...ndaj eshte gjith suspens 😋😌
Ne fakt per t'u cuditur eshte,jo vetem ne libra por dhe ne jete,kur ndodh nje vrasje i dyshuari kryesor eshte bashkeshorti/ja😏Lere pastaj po te jene te ndare,behet terkuze muhabeti

Ne fakt per t'u cuditur eshte,jo vetem ne libra por dhe ne jete,kur ndodh nje vrasje i dyshuari kryesor eshte bashkeshorti/ja😏Lere pastaj po te jene te ndare,behet terkuze muhabeti
Fiks, dhe ne te shumten e rasteve eshte (fatkeqsisht) e vertete.

Kete liber po eshte greqisht .....shqip përkthehet " Bodrumi i turpit"

Screenshot_20230207-131058.png

Meqe tema ka kaluar numrin...

Po lexoj nje roman suspens te Patricia MacDonald "Nje grua nen vezhgim"

Vrasja misterioze e te shoqit te Laures ne naten e nderrimit te vitit...
Une e kam lexuar kete,gjasojka me vrasje misterioze!
friend-request.jpg

Back