Si te jete vaktiPo jetën kush e vendos?! .si të jetosh , c'rruge të marrësh , nga të shkosh , si të kthehesh etj etj...
Llafosemi mes të gjallëve , meqë ra muhabeti.
Ja psh: zoti Peshkaqen më pëlqen si e mendon![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Si te jete vaktiPo jetën kush e vendos?! .si të jetosh , c'rruge të marrësh , nga të shkosh , si të kthehesh etj etj...
Llafosemi mes të gjallëve , meqë ra muhabeti.
Ja psh: zoti Peshkaqen më pëlqen si e mendon![]()
Të lumtë! Amen!Si te jete vakti![]()
Kot pyeta se smar vesh nga kto kodeMe aparat tDCS dhe android app
Check flowneuroscience.com
Ju lutem zonjusha Hello Kitty, mund të ma tregoni edhe mua sekretin e jetëgjatësisë, se nuk ja tregoj njeriu tjetër.Ask and will be given!![]()
Po si jo! As soon as I will start working on this subject, I will let you know.Ju lutem zonjusha Hello Kitty, mund të ma tregoni edhe mua sekretin e jetëgjatësisë, se nuk ja tregoj njeriu tjetër.![]()
Rendesi ka qe te thuash PO, se pastaj Universi ta kthen pergjigjen e porosise.E te thuac “po”, po pastaj![]()
Ce tallesh HelloRendesi ka qe te thuash PO, se pastaj Universi ta kthen pergjigjen e porosise.
With full certainty I am not joking.Ce tallesh Hello![]()
Rrefe me shume. Ate qe di shperndaje.With full certainty I am not joking.
Po kuptove se nga vjen Jeta, doemos gjen edhe si ta mirëmbash atë.
Me ke po korrespondon, Zoti Trëndafili?Siç e mendoja, as ju nuk e paskeni idenë fare për sekretin e jetëgjatësisë.
Unë e di sekretin moj e uruar, por nuk e tregoj vetë.![]()
![]()
Paying forward - That’s the great idea!Rrefe me shume. Ate qe di shperndaje.
No koment!Me ke po korrespondon, Zoti Trëndafili?![]()
Sekreti nuk tregohet pa u verifikuar … yet.No koment!
Siç nuk tregoni ju sekretin, ashtu nuk tregoj edhe unë.![]()
![]()
Jemi bijte e kohes kur kemi lindur.Jeta ne vetvete ska kuptim sepse je ti ai qe i jep kuptim jetes.
Çfarë kuptim ka kjo jetë 100 vjecare, qe ajo 1.000 nuk mund ta kete?