Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

"A doni të jetoni përgjithmonë?"

Ju lutem zonjusha Hello Kitty, mund të ma tregoni edhe mua sekretin e jetëgjatësisë, se nuk ja tregoj njeriu tjetër. :giggle:
Po si jo! As soon as I will start working on this subject, I will let you know. 👍

The more, the merrier! ☀️

Siç e mendoja, as ju nuk e paskeni idenë fare për sekretin e jetëgjatësisë.

Unë e di sekretin moj e uruar, por nuk e tregoj vetë. ;) :giggle:

No koment!

Siç nuk tregoni ju sekretin, ashtu nuk tregoj edhe unë. ;) :giggle:
Sekreti nuk tregohet pa u verifikuar … yet.

Sekreti im eshte akoma ne theori … dhe s’ka bere hapat latante akoma.

Te paktën u tregova zemergjere, kur me pyete ne doja ta ndaja me ty atë sekret 😊

Jeta ne vetvete ska kuptim sepse je ti ai qe i jep kuptim jetes.
Jemi bijte e kohes kur kemi lindur.
Jemi bijt e mentalitetit te asaj kohe.
Nuk pershtatemi lehte me mentalitete te kapercyera shume ne kohe. Mund te pershtatemi me mentalitetin e plus minus nje pesvjecari nga datlindja jone.

Çfarë kuptim ka kjo jetë 100 vjecare, qe ajo 1.000 nuk mund ta kete?

E para jeta e njeriut eshte gjenetikisht 40 vjec. Pjesa tjeter e jetes eshte kohezgjatje ilacesh.

Dhe e dyta jeta nuk matet me vite, por me intesitet, ritem jetese. Zgjatja ne vite eshte ritem i ngadalet jetese, apo intesitet i dobet. Koralet jetojne me qindra vjet, po askush nuk besoj se deshiron ta jetoj jeten si koral.

Back