- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 59,180
- Pikët
- 113
Vete e ke fajin. U had to bring him up, lolMuhabeti eshte se ti e the shqip fare.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Vete e ke fajin. U had to bring him up, lolMuhabeti eshte se ti e the shqip fare.
Une fola per dashurine tende platonike. LolVete e ke fajin. U had to bring him up, lol
Une fola per dashurine tende platonike. Lol
Shume i gatshmen. Apo se kam veshken xham ngaqe pij birra. LolTi @Venom do ishe i gatshem te dhurosh organe per njeriun qe do?
Goces jo ?Une jo per veten time. Vetem djalit tim mund tja jepja![]()
Pse? Me ke kerkuar ndonje gje e une sta kam dhene?Ti nuk te jep nje gur te cash koken
E jo me te dhurosh fjala bie veshken
Nuk te kerkova veshkenShume i gatshmen. Apo se kam veshken xham ngaqe pij birra. Lol
Cfare te duhet, hap gojen.Nuk te kerkova veshken![]()
Me duhet zemra se esht kris dhe s'rreh mirCfare te duhet, hap gojen.
Ti e solle foton vetëm se është kundër meshkujve, se po të ishte kundër femrave, nuk do ta sillje.Nuk e di a eshte kjo reale por kam degjuar raste reale.Ndodh fatkeqesisht. Nga kjo u nisa te hap temen.
Fotot ne pergjithesi jane AI, jo reale.
Jallah. Me doli kjo e solla. Nuk u mendova aq thelle sa ti.Ti e solle foton vetëm se është kundër meshkujve, se po të ishte kundër femrave, nuk do ta sillje.
Mund ta hapje temën edhe pa foto.
Jo vallaj kurre s’te kam kerku gje..Pse? Me ke kerkuar ndonje gje e une sta kam dhene?
E pra! Fol me fakte heres tjeter!Jo vallaj kurre s’te kam kerku gje..
E do pa? Këto "dashuritë" e kohëve moderne janë pak "tutto fumo e niente arrosto".
Nuk di sa reale është historia, për muhabet jemi këtu, por ngelet fakti që bujaria nuk mund të shërbejë kurrsesi si garanci për dashuri të përjetshme.
Ti dhe @Bad_Teacher a do e benit per nusen e djalit, e zeme se djali eshte i martuar dhe me femije.Per burrin besoj do e beja, (nese do ishte ceshtje jet a vdekje) edhe ne u divorcofshim
me pas sepse e shoh si babane e femijeve te mi dhe eshte e rendesisheme qe ta kene ne jete.
Duke pas parasysh burrin tim, nuk do me linte kursesi pasi ti jepja veshkensepse do e vleresonte gjestin por …..mund te ndodhin edhe pasoja
![]()
Ti dhe @Bad_Teacher a do e benit per nusen e djalit, e zeme se djali eshte i martuar dhe me femije.![]()