L0verman
V.I.P
Ti i le dyshimet vet sepse nuk ishte pergjigje k’jo qe dhe . Nuk ka asgje te keqe ta duash ramen ..There we go again. Dashuria ime per Ramen,tamam si dashuri ne kohen e koleres, lol
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ti i le dyshimet vet sepse nuk ishte pergjigje k’jo qe dhe . Nuk ka asgje te keqe ta duash ramen ..There we go again. Dashuria ime per Ramen,tamam si dashuri ne kohen e koleres, lol
Shoqe po ti pse vetem cunit, apo kur thua cunin nenkupton femijet.![]()
Po mire, pse duhet ta dua kaq shume Ramen une?? Me jep nje arsye te pakten. I bukur nuk eshte.Ti i le dyshimet vet sepse nuk ishte pergjigje k’jo qe dhe . Nuk ka asgje te keqe ta duash ramen ..
Shpjegimet duhet ti japeeh ti jo unePo mire, pse duhet ta dua kaq shume Ramen une?? Me jep nje arsye te pakten. I bukur nuk eshte.![]()
Skam ca shpjegimi te jap se nuk kam deklaru gje. Juve qe ju duket sikur e dua me jepni arsyet pse do bija ne dathuri une me ateShpjegimet duhet ti japeeh ti jo une
Une nuk e dua se e kam deklaruar
Arsyeja? Se ka njerez qe kur bie fjala per Ramen reagojne sikur po u shan partnerin. Ti je nje nga atoSkam ca shpjegimi te jap se nuk kam deklaru gje. Juve qe ju duket sikur e dua me jepni arsyet pse do bija ne dathuri une me ate![]()
Not really. Keni problem ju shq kur diskutohet per politikeArsyeja? Se ka njerez qe kur bie fjala per Ramen reagojne sikur po u shan partnerin. Ti je nje nga ato
i nderuar, kam pershtypjen se ju te sherbimeve te perbrendeshme te EU/BE, vetem zemren nuk e dhuroni, bananen po edhe e dhuroniUne perveç Zëmrës nuk dhuroj organ tjeter.
Te drejte ke por ke pare ti qe nganjehere na e marrin ?i nderuar, kam pershtypjen se ju te sherbimeve te perbrendeshme te EU/BE, vetem zemren nuk e dhuroni, bananen po edhe e dhuroni![]()
Ti e ben si burri im kur ankohem une, “ S’te gjen gje ty”,tani qe te rrime shtrembur dhe te flasim drejte djalin e kam piken time me te dobet.. jo se vajzen se kam po se di pse edhe plumbit do i dilja para vetem djali tme shpetonte nderkohe vajzen e kam dardane si trembet syri per asgje![]()
Ti e ben si burri im kur ankohem une, “ S’te gjen gje ty”,S’jam dakort per ndarjen gjinore qe ben ti se medemek femra eshte e forte. . Mos na vefte Zoti para veshtiresive te tilla por te dy femijet te dhimbsen njesoj.
dhe kujt, juve qe hecni ne jete me plane dhe kalkulator ne dore,Te drejte ke por ke pare ti qe nganjehere na e marrin ?
Po depertojne kta gocat e sherbimeve sekretedhe kujt, juve qe hecni ne jete me plane dhe kalkulator ne dore,
dhe kujt, juve qe hecni ne jete me plane dhe kalkulator ne dore,
Mos ja ngri mendjen se e la gruan qe sot.Pjer , ti vetem me mua do beje hajer se te tjerat te duan per interes![]()
Mos ja ngri mendjen se e la gruan qe sot.![]()

Nuk kam gura se ato i jepja pa problemKjo @Bad_Teacher ste jep as gurin qe ka ne veshka jo me veshken
Pse ti do ta beje??se kuptoj pse e keni kap me mua. Kaq e pashpirt ju dukem??!
lol