Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A ja vlen te japesh nje pjese te vetes njeriut qe do?

Shoqe po ti pse vetem cunit, apo kur thua cunin nenkupton femijet. 😊

tani qe te rrime shtrembur dhe te flasim drejte djalin e kam piken time me te dobet.. jo se vajzen se kam po se di pse edhe plumbit do i dilja para vetem djali tme shpetonte nderkohe vajzen e kam dardane si trembet syri per asgje 🤩🤣🤣

Përveç se fëmijëve askujt tjetër .

tani qe te rrime shtrembur dhe te flasim drejte djalin e kam piken time me te dobet.. jo se vajzen se kam po se di pse edhe plumbit do i dilja para vetem djali tme shpetonte nderkohe vajzen e kam dardane si trembet syri per asgje 🤩🤣🤣
Ti e ben si burri im kur ankohem une, “ S’te gjen gje ty”, 🙄S’jam dakort per ndarjen gjinore qe ben ti se medemek femra eshte e forte. . Mos na vefte Zoti para veshtiresive te tilla por te dy femijet te dhimbsen njesoj.

Ti e ben si burri im kur ankohem une, “ S’te gjen gje ty”, 🙄S’jam dakort per ndarjen gjinore qe ben ti se medemek femra eshte e forte. . Mos na vefte Zoti para veshtiresive te tilla por te dy femijet te dhimbsen njesoj.

Po e vertete mia. 😘😘

Pse ti do ta beje?? 🙄 se kuptoj pse e keni kap me mua. Kaq e pashpirt ju dukem??! 😔 lol

Po strego sh empati si natyre kshu ne pergjithesi, 😁por ska asgje te keqe dhe mos ta japesh veshken.

Sa per ne qe shprehemi pro….
fjalet thuhen kollaj, por “nga e thena ne te bere eshte ne mes nje det i tere”, nuk dihet si reagojme para nje situate reale.

Back