Ajo qe me ben pershtypje mua ktu, eshte qe ca njerez, luajne role edhe ne virtualitet.Te dhashe like,se edhe bo vaki(NUK boj shaka).
Gjeja me e keqe, eshte te shesesh shpirtin. Sh gjynaf jane ca.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ajo qe me ben pershtypje mua ktu, eshte qe ca njerez, luajne role edhe ne virtualitet.Te dhashe like,se edhe bo vaki(NUK boj shaka).
Doktor Petrela mbahet si pis njeri. Leket do ja haj ai ish-futbollisti.doktor petrela, mbahet ne shqiperi si me i miri per trurin, dhe kete nuk e them une, por e pranojne te gjithe doktoret dhe pacientet,
Pavarsisht aftësisë profesionale të D. Petrelës, shumë ankohen për qasjen me dy standarte ndaj pacientëve, ndërsa ish kolegë të tij e fajësojnë atë për shkatërrimin e sistemit shëndetësor në Shqipëri.Po lexoj nje shkrim,por NUK e njof tipin....
Para një muaji u shtrua në spitalin pesë me kancer agresiv me plagë të brendshme në tru që rrihte. Petrela i tha ta operonin me çarje dhe ti bënte biopsi.
Por erdhi vajza e Arqilesë mjeke dhe djemtë e Arqilesë dhe Edra Alibegaj si vajza me gruan e parë fare të Arqilesë dhe thanë mos ta operonin do ta çonin jashtë. Petrela tha çojeni ku të duash dhe një muaj jetë ka. E nxori Petrela dhe kisha një javë që unë e dija në spital se dija që kishte nxjerrë.
Nje shqipe....MISERABEL.
doktor petrela, mbahet ne shqiperi si me i miri per trurin, dhe kete nuk e them une, por e pranojne te gjithe doktoret dhe pacientet,
Pavarsisht aftësisë profesionale të D. Petrelës, shumë ankohen për qasjen me dy standarte ndaj pacientëve, ndërsa ish kolegë të tij e fajësojnë atë për shkatërrimin e sistemit shëndetësor në Shqipëri.
Një ish shok klase u soll nga Selaniku për një shërbim më të mirë tek D. Petrela (nuk kam shumë info se si dhe sa iu ofrua) por nuk ia doli para ca vitesh.
Realisht më erdhi shumë keq për Kastriot Myftarajn.
Nga të paktët që nuk intimidohej, nuk i shërbente fjalës së deformuar por asaj të mirëanalizuar.
Njeri i lirë lind, por me kalimin e viteve është dinjiteti / integriteti ajo që të ndihmon të mbetesh i tillë.
C'far u dha, se Abe vdiq nga fara e rushit apo e bostanit?Ore e dhanë...
Informohu
Nga e kuptove ti qe do vdiste dhe do vdiste dhe qe eshte hedhur vet?Do vdiste qe do vdiste, ca beri 3-4 muaj me shpejt. Mire qe nuk ka vra njeri kur o hedh. Paska qene rruga bosh. E vrane apo vrau veten, c’rendesi ka. Case closed.
Pasi tani ka vler vrasja e tij pasi ishte krijuar si figur publike. Diten e protestes per shembull. I thane protestuevse se do ju hedhim nga ndertesat.Kush jane faktet apo deshmit qe ke per kete pohim? Ke qene deshmitar ne situate? Nese po hedh hipotezen se e kane vrare; per cilat arsye do e vrisnin? Pse nuk e kane vrare vite me pare por tani?
Si e provon se zgjodhi vdekjen? Sherbemit sekrete qe e vran , ben gabim kete radhe qe nuk nuk shkruan letren e lamtumires qe vet Kaci" e kish shkrojt.Se nuk eshte mire me permend te vdekurit por Kaci vuante nga tumori ne tru prej disa muajsh. Ai ishte guximtar me cfare fliste dhe shkruante por tregoi akoma me shume guxim duke zgjedh vdekjen e tij. Sikur ta leme te prehet ne paqe mire do ishte.
eshte VRASJEPerderisa jemi me hamendje nuk kemi te drejte as ta quajme vetvrasje.
Si e provon qe eshte vrasje?eshte VRASJE
Si e provon qe eshte vrasje?
Duhen fakte Petro !eshte VRASJE
Doktor Petrela mbahet si pis njeri. Leket do ja haj ai ish-futbollisti.
Po te mos kishte DOKTORE si PETRELA,ky qe shkruan,NUK do kishte lindur.
Jo per noi gjo.
fola per operacionet ne koke, ekzaminimet qe ben, eshte nder me te miret,
si njeri nuk e njoh, dhe se per ke futbollist thua apo per çfar rasti thua, nuk di gjo,
thashe, si mjek per ekzaminimet ne tru dhe kirurgjine e trurit, eshte nder me te miret dhe me eksperience,
pra e vlerson si mjek,