Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Beni Kacin e ka PELQYER qe kur ka LEXUAR shkrimin....

Është mirë që shqiptarët ta dinë se cilët janë moralistët e ekraneve televizive, ata që prezantohen në studio si analistë, por meqënëse analiza është një zeje e vështirë të cilën as që e njohin, përfundojnë duke bërë gjënë më të lehtë, moralistin politik. Aq më tepër kur analisto-moralistët janë nga ata që marrin periodikisht edhe poste publike.

PS....kte RUSPINE mediatike, e ka nxjerre = LASKURIQ.

Ngushellime te SINQERTA.

KAQ.

Po lexoj nje shkrim,por NUK e njof tipin....

Para një muaji u shtrua në spitalin pesë me kancer agresiv me plagë të brendshme në tru që rrihte. Petrela i tha ta operonin me çarje dhe ti bënte biopsi.
Por erdhi vajza e Arqilesë mjeke dhe djemtë e Arqilesë dhe Edra Alibegaj si vajza me gruan e parë fare të Arqilesë dhe thanë mos ta operonin do ta çonin jashtë. Petrela tha çojeni ku të duash dhe një muaj jetë ka. E nxori Petrela dhe kisha një javë që unë e dija në spital se dija që kishte nxjerrë.

Nje shqipe....MISERABEL.
Pavarsisht aftësisë profesionale të D. Petrelës, shumë ankohen për qasjen me dy standarte ndaj pacientëve, ndërsa ish kolegë të tij e fajësojnë atë për shkatërrimin e sistemit shëndetësor në Shqipëri.
Një ish shok klase u soll nga Selaniku për një shërbim më të mirë tek D. Petrela (nuk kam shumë info se si dhe sa iu ofrua) por nuk ia doli para ca vitesh.
Realisht më erdhi shumë keq për Kastriot Myftarajn.
Nga të paktët që nuk intimidohej, nuk i shërbente fjalës së deformuar por asaj të mirëanalizuar.
Njeri i lirë lind, por me kalimin e viteve është dinjiteti / integriteti ajo që të ndihmon të mbetesh i tillë.

Pavarsisht aftësisë profesionale të D. Petrelës, shumë ankohen për qasjen me dy standarte ndaj pacientëve, ndërsa ish kolegë të tij e fajësojnë atë për shkatërrimin e sistemit shëndetësor në Shqipëri.
Një ish shok klase u soll nga Selaniku për një shërbim më të mirë tek D. Petrela (nuk kam shumë info se si dhe sa iu ofrua) por nuk ia doli para ca vitesh.
Realisht më erdhi shumë keq për Kastriot Myftarajn.
Nga të paktët që nuk intimidohej, nuk i shërbente fjalës së deformuar por asaj të mirëanalizuar.
Njeri i lirë lind, por me kalimin e viteve është dinjiteti / integriteti ajo që të ndihmon të mbetesh i tillë.

Atehere @par ....
KOT diskutoj,n.q-se doktoret,behen....kriminele(sipas llogjikes time).

• Like
Reactions: par
Kush jane faktet apo deshmit qe ke per kete pohim? Ke qene deshmitar ne situate? Nese po hedh hipotezen se e kane vrare; per cilat arsye do e vrisnin? Pse nuk e kane vrare vite me pare por tani?
Pasi tani ka vler vrasja e tij pasi ishte krijuar si figur publike. Diten e protestes per shembull. I thane protestuevse se do ju hedhim nga ndertesat.

Se nuk eshte mire me permend te vdekurit por Kaci vuante nga tumori ne tru prej disa muajsh. Ai ishte guximtar me cfare fliste dhe shkruante por tregoi akoma me shume guxim duke zgjedh vdekjen e tij. Sikur ta leme te prehet ne paqe mire do ishte.
Si e provon se zgjodhi vdekjen? Sherbemit sekrete qe e vran , ben gabim kete radhe qe nuk nuk shkruan letren e lamtumires qe vet Kaci" e kish shkrojt.
Po sikur te mos e leme kete vrasje dhe ti nxjerim fundin?

Doktor Petrela mbahet si pis njeri. Leket do ja haj ai ish-futbollisti.

fola per operacionet ne koke, ekzaminimet qe ben, eshte nder me te miret,
si njeri nuk e njoh, dhe se per ke futbollist thua apo per çfar rasti thua, nuk di gjo,
thashe, si mjek per ekzaminimet ne tru dhe kirurgjine e trurit, eshte nder me te miret dhe me eksperience,

fola per operacionet ne koke, ekzaminimet qe ben, eshte nder me te miret,
si njeri nuk e njoh, dhe se per ke futbollist thua apo per çfar rasti thua, nuk di gjo,
thashe, si mjek per ekzaminimet ne tru dhe kirurgjine e trurit, eshte nder me te miret dhe me eksperience,

Mjeku duhet te jete njeri ne rradhe te pare, pasi ka bere betimin e hipokratit, duhet ti sherbeje te gjitheve.

E dyta te mos perdore pushtetin dhe shtetin per te bere pasuri vetiake.

Nese si pelqen rroga, te shkoj ne Angli, Gjermani si koleget e tjere te tij.

Back