• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Pasi tani ka vler vrasja e tij pasi ishte krijuar si figur publike. Diten e protestes per shembull. I thane protestuevse se do ju hedhim nga ndertesat.
Ej po si ore të dolën parashikimet huq për protestën ë .. cccc

,i ka thene gjerat trop pa pik frike,ai paska qen trime dhe si trim ka prfunduar.

e dashur mos u nxito ne gjykim, i ndjeri ka pas bo artikuj shume te forte, prekte tema aktuale, tema te forta, bente aludime per shum persona apo çeshtje, ishte mjeshter per ta futur lexuesin ne labirinthe qe nuk i shkonte mendja, dhe kish akses ne shume dokumenta sekrete,
pra e thene shkurt, thjesht, mua me pelqente si analist, por por por, (nese ka bo vetvrasje) ka bo aktin me te ulet, edhe Zoti e denon vetvrasjen,

Tiku, nëse hedhim këtë tezë: Kastrioti u vra nga shteti. Kjo tezë do vërtetuar dhe do gjetur fakte, por përpara fakteve do shtrojmë pyetjet: pse Kastrioti nuk mendoj të largohesh apo të kërkonte azil politik ? Pse nuk u arratis nga Shqipëria ?
Po llafe kot...
E torrëm e bëmë tërkuzë...
Kastrioti ishte sëmurë, vuante .... i dha fund vuajtjeve

Mire pjeter,

Te pakten more vesht ku bie SHQUP-i,

Pa kete punen e ktij mjekut-kirurg sdo e marrssh vesh besoj noj here.

po une dr; petrelen, e kam nigjuar qysh ne kohe te socializmit, si doktor i zoti,
qe tranziscioni deformoi plot njerez, kjo dihet, mirpo si i thone llafit; kushte te reja, model i ri 😁

Po behet, ashtu sic ju be Kosta Trebickes, Sokol Olldashit, Dritan Priftit etje me rradhe. Dhe per cudi te gjithe kundershtaret politik vdiqen, dhe Ilir Meta apo Sali Berisha jane akoma gjalle.

FBI,presidentin e zuri MAT.
I dyti eshte i PA deshiruar.
AXHA...NUK ka miq,por ZAGARE.
Kaluan kupen,(qe ESHTE bere FUCI),i nxjerr ne pension,ose ju jep dekorata.

Pushofsh ne paqe Kastriot Myftaraj, njeriu me i ditur qe kam njohur ndonjehere.
Heren e fundi qe e pashe, para 7-8 vjetesh po kerkonte ca libra te vjeter aty ke blloku...ishte nje plak qe shiste libra te vjeter.

Po llafe kot...
E torrëm e bëmë tërkuzë...
Kastrioti ishte sëmurë, vuante .... i dha fund vuajtjeve
I dha fund vuajtjeve në mënyrë të gabuar. Vdekjen njeriu nuk ka pse ta bëj aq të dhimbshme sa të hidhet nga kati i katërt. Mund të gjej mënyra të tjera, me ndonjë lloj injektimi p.sh.

FBI,presidentin e zuri MAT.
I dyti eshte i PA deshiruar.
AXHA...NUK ka miq,por ZAGARE.
Kaluan kupen,(qe ESHTE bere FUCI),i nxjerr ne pension,ose ju jep dekorata.
Ene vë në vend të tyre ndonjë më biqir se ata që ikën

I dha fund vuajtjeve në mënyrë të gabuar. Vdekjen njeriu nuk ka pse ta bëj aq të dhimbshme sa të hidhet nga kati i katërt. Mund të gjej mënyra të tjera, me ndonjë lloj injektimi p.sh.

ajo qe thu ti, quhet ; autenazi, dhe kjo lejohet vetem ne belgjike dhe hollande,

U prehte ne paqe!
Sa komente negative per te kishin shkruar !Per te ardhur keq ,ai ka vdekur me!!

@Mandi hape nje teme te re po deshe me titull ‘vrasjet misterioze ne Shqiperi’.

Shenja te dhunes fizike ishin ato qe ti dergonte Maks Zotaj?

e dashur mos u nxito ne gjykim, i ndjeri ka pas bo artikuj shume te forte, prekte tema aktuale, tema te forta, bente aludime per shum persona apo çeshtje, ishte mjeshter per ta futur lexuesin ne labirinthe qe nuk i shkonte mendja, dhe kish akses ne shume dokumenta sekrete,
pra e thene shkurt, thjesht, mua me pelqente si analist, por por por, (nese ka bo vetvrasje) ka bo aktin me te ulet, edhe Zoti e denon vetvrasjen,
I nderuar nuk ishte gjykim ,nuk i lejoj vetes te paragjykoj dikend qe nuk e njofi.Une vetem deshta te tregoj ne aspekt medikal qe mund te jet vetvrare .Para disa vite pata rastin te njohe nje njeri intelektual, shume i zgjuar ne nje spital qe ishte diagnistikuar me cancer cérébrale.
Mbase disa analizave mjeket nuk i dhane asnje shprese per sherim,ishte ne graden 4.
Per dy jave filluan te verehen ndyshimet ne sjelljet e tij si psikologjike ashtu dhe fizike .
Mbas d'y jave i dha funde jetes duke u hedhur nga dritarja e 3 kat te spitalit.😔
Un tash kuptova qe ky person paska luajtur nje rol te madhe ne mediat me analizat e tij politike apo kundra fese...
Sa te mjere me duken njerzit qe e paragjykojne ,e shajne dhe i gezohen vdekjes se tij.

Back