Po behet, ashtu sic ju be Kosta Trebickes, Sokol Olldashit, Dritan Priftit etje me rradhe. Dhe per cudi te gjithe kundershtaret politik vdiqen, dhe Ilir Meta apo Sali Berisha jane akoma gjalle.Besoj se behet ànkete kriminalistike..otopsie
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po behet, ashtu sic ju be Kosta Trebickes, Sokol Olldashit, Dritan Priftit etje me rradhe. Dhe per cudi te gjithe kundershtaret politik vdiqen, dhe Ilir Meta apo Sali Berisha jane akoma gjalle.Besoj se behet ànkete kriminalistike..otopsie
Ej po si ore të dolën parashikimet huq për protestën ë .. ccccPasi tani ka vler vrasja e tij pasi ishte krijuar si figur publike. Diten e protestes per shembull. I thane protestuevse se do ju hedhim nga ndertesat.
,i ka thene gjerat trop pa pik frike,ai paska qen trime dhe si trim ka prfunduar.
Po pse ca s'i ka dal huq atij?Ej po si ore të dolën parashikimet huq për protestën ë .. cccc
Po llafe kot...Tiku, nëse hedhim këtë tezë: Kastrioti u vra nga shteti. Kjo tezë do vërtetuar dhe do gjetur fakte, por përpara fakteve do shtrojmë pyetjet: pse Kastrioti nuk mendoj të largohesh apo të kërkonte azil politik ? Pse nuk u arratis nga Shqipëria ?
Mire pjeter,
Te pakten more vesht ku bie SHQUP-i,
Pa kete punen e ktij mjekut-kirurg sdo e marrssh vesh besoj noj here.
Lëre se ja kam inatin...Po pse ca s'i ka dal huq atij?![]()
Po behet, ashtu sic ju be Kosta Trebickes, Sokol Olldashit, Dritan Priftit etje me rradhe. Dhe per cudi te gjithe kundershtaret politik vdiqen, dhe Ilir Meta apo Sali Berisha jane akoma gjalle.
I dha fund vuajtjeve në mënyrë të gabuar. Vdekjen njeriu nuk ka pse ta bëj aq të dhimbshme sa të hidhet nga kati i katërt. Mund të gjej mënyra të tjera, me ndonjë lloj injektimi p.sh.Po llafe kot...
E torrëm e bëmë tërkuzë...
Kastrioti ishte sëmurë, vuante .... i dha fund vuajtjeve
Sipas Petjas ti dhe ne duhet te kishim vdekur te gjithe me kohe nga vaksinat.Lëre se ja kam inatin...
Më premtoi se do më piqte me atom .. e më la aty u poqa në diell
Ene vë në vend të tyre ndonjë më biqir se ata që ikënFBI,presidentin e zuri MAT.
I dyti eshte i PA deshiruar.
AXHA...NUK ka miq,por ZAGARE.
Kaluan kupen,(qe ESHTE bere FUCI),i nxjerr ne pension,ose ju jep dekorata.
Ene vë në vend të tyre ndonjë më biqir se ata që ikën
I dha fund vuajtjeve në mënyrë të gabuar. Vdekjen njeriu nuk ka pse ta bëj aq të dhimbshme sa të hidhet nga kati i katërt. Mund të gjej mënyra të tjera, me ndonjë lloj injektimi p.sh.
Tani po e shikoja me vemendje kete emision, paska qen dhe KastriotiAshtu qofte,
Ishte nje person qe beri te pakten dicka per kete vend.
I nderuar nuk ishte gjykim ,nuk i lejoj vetes te paragjykoj dikend qe nuk e njofi.Une vetem deshta te tregoj ne aspekt medikal qe mund te jet vetvrare .Para disa vite pata rastin te njohe nje njeri intelektual, shume i zgjuar ne nje spital qe ishte diagnistikuar me cancer cérébrale.e dashur mos u nxito ne gjykim, i ndjeri ka pas bo artikuj shume te forte, prekte tema aktuale, tema te forta, bente aludime per shum persona apo çeshtje, ishte mjeshter per ta futur lexuesin ne labirinthe qe nuk i shkonte mendja, dhe kish akses ne shume dokumenta sekrete,
pra e thene shkurt, thjesht, mua me pelqente si analist, por por por, (nese ka bo vetvrasje) ka bo aktin me te ulet, edhe Zoti e denon vetvrasjen,
Ska popull me dashakeqes se shqipetarin!U prehte ne paqe!
Sa komente negative per te kishin shkruar !Per te ardhur keq ,ai ka vdekur me!!
E di çfarë quhet, por mund ta bënte vet nuk kishte pse të hidhesh nga kati i katërt.ajo qe thu ti, quhet ; autenazi, dhe kjo lejohet vetem ne belgjike dhe hollande,