Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 36,194
- Pikët
- 113
Jo , se nuk kam fb .Je mik me Pjer ne fb ti mer?![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo , se nuk kam fb .Je mik me Pjer ne fb ti mer?![]()
Kemi nga 10 vjet me kete Histori , edhe psei them cdo here qe nuk kam fb Pjeri vazhdon e pyet dhe une i pergjigjemPo ku do i shofesh fotot qe pyet ai![]()
edhe tani vere po pij, dhe sa u futa tek forumi, po ti i nderuar kush je, dmth, kush ishe tek peshkuOoo Pjeri I Peshkut! Pjeri që kam njohur unë pinte verë. E ka zbardhur shumë lol
Jam e, jo iedhe tani vere po pij, dhe sa u futa tek forumi, po ti i nderuar kush je, dmth, kush ishe tek peshku![]()
me fal e dashur, megjithate gezohem qe erdhe ketu tek sajti i diaspores, pasi peshupauje ka kohe qe eshte pjerdhur,Jam e, jo iKam qenë Venus
e do edhe gazetaren, por pa titrapo gazetarja pse nuk del, dua dhe gazetaren,
nuk eshte top-chaneli,e do edhe gazetaren, por pa titra
... c'ke me top channelin ti se shpesh ma ke përmendur!!!
të jem i sinqertë me bateri nuk jam keq, ama ky taratori qenka i mirë, më pëlqyeka!demke xhani @Gi de Masha , tarator qe ta mban baterine ne forme![]()