• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Aventurat e Pjer Thomait ... or ” The Adventures of Pjer Thomas Sawyer ”, by Gi de Masha

Status
Temë e mbyllur.
Pjer sa e ke kolesterolin?
Marla , ke ndonje njohje tek Sherbimi Social perballe gjimnazit Qemal Stafa tek Zogu i Zi ?

Mos me gjeje nje adrese Emaili , te pyesja per dosjen time ngaqe me thane do e sjellim ne dt 5 nendor ??

Do tju falenderoja pa mase nese me ndihmoni...

Marla , ke ndonje njohje tek Sherbimi Social perballe gjimnazit Qemal Stafa tek Zogu i Zi ?

Mos me gjeje nje adrese Emaili , te pyesja per dosjen time ngaqe me thane do e sjellim ne dt 5 nendor ??

Do tju falenderoja pa mase nese me ndihmoni...
Ka pas qene drejtor nje shoku im u be minister tani
Se di do pyes njehere te henen dhe do te shkruaj ne privat 🤗

Ka pas qene drejtor nje shoku im u be minister tani
Se di do pyes njehere te henen dhe do te shkruaj ne privat 🤗
shume shume faleminderit..
edhe ai qe dola ne komision Drejtor ishte me duket , dhe u sollen dhe me trajtuan shume shume mire..

vecse ende nuk ka ardhur dosja ne elbasan, dhe me thane ne dt 5 e sjellim , por ??...

Pjer sa e ke kolesterolin?
e kam pas me te larte e dashur, dikur isha kampion ne kolesterol, por e kam ulur, edhe sheqerin dikur e kam pas te larte por e kam ulur, nuk perdor fare ilaçe, tensionin e kam gjithmon normal, imunitetin e kam me te larten ne europe, me statistika te gjitha, habiten mjeket me trupin tim,

e kam pas me te larte e dashur, dikur isha kampion ne kolesterol, por e kam ulur, edhe sheqerin dikur e kam pas te larte por e kam ulur, nuk perdor fare ilaçe, tensionin e kam gjithmon normal, imunitetin e kam me te larten ne europe, me statistika te gjitha, habiten mjeket me trupin tim,
Ti duhesh bere ban nga cdo kompani vere, birre dhe ene kuzhine ne Evrope

Me ca e ule kolesterolin? Pyes per gjyshen

gabim, jo prej meje e dashur, megjithse une nuk e quaj gabim, nje force e padukshme te terhoqi tek kjo teme 😁
Jam pjese e mormbajtjes se forumit dhe fatkeqesisht futem edhe aty ku nuk ma ka enda nganjehere

Jam pjese e mormbajtjes se forumit dhe fatkeqesisht futem edhe aty ku nuk ma ka enda nganjehere

me vjen keq qe e nxjerr te keqen, kur nuk te kam bo asnji te keqe 😁
nje here nje femer tek puna e sektorit tjeter po i thonte nje shoku te punes ; - iii, ky pjeri nuk me pelqen fare, me duket si arrogant, si maço,
dhe ai ja ktheu ; - e ke gabim, zemren qe ka pjeri nuk e ka asnjeri ketu, ai ka tipin keshtu, eshte plot temperament, njife nga afer, zemer flori,

me vjen keq qe e nxjerr te keqen, kur nuk te kam bo asnji te keqe 😁
nje here nje femer tek puna e sektorit tjeter po i thonte nje shoku te punes ; - iii, ky pjeri nuk me pelqen fare, me duket si arrogant, si maço,
dhe ai ja ktheu ; - e ke gabim, zemren qe ka pjeri nuk e ka asnjeri ketu, ai ka tipin keshtu, eshte plot temperament, njife nga afer, zemer flori,
Po nuk nderrove menyren e perdorimit te gotave, pjatave por edhe heqjen e shapkave me gisht nga zakoni, me mua nukU ke shonce me bisedu normalisht

Po nuk nderrove menyren e perdorimit te gotave, pjatave por edhe heqjen e shapkave me gisht nga zakoni, me mua nukU ke shonce me bisedu normalisht
goce, nuk ka rendesi forma e gotes, por permbajtja mrena 😁
modeli i shapkave eshte per burrat, grate i kane ndryshe dhe me lule 😁
ç'pune ke me shapkat e burrave 😁
😁

Status
Temë e mbyllur.
Back