Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 57,701
- Pikët
- 113
ai ska bere ndonjehere analizaPjer sa e ke kolesterolin?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !ai ska bere ndonjehere analizaPjer sa e ke kolesterolin?
Shume keq duhet ti bejeai ska bere ndonjehere analiza![]()
Marla , ke ndonje njohje tek Sherbimi Social perballe gjimnazit Qemal Stafa tek Zogu i Zi ?Pjer sa e ke kolesterolin?
Ka pas qene drejtor nje shoku im u be minister taniMarla , ke ndonje njohje tek Sherbimi Social perballe gjimnazit Qemal Stafa tek Zogu i Zi ?
Mos me gjeje nje adrese Emaili , te pyesja per dosjen time ngaqe me thane do e sjellim ne dt 5 nendor ??
Do tju falenderoja pa mase nese me ndihmoni...
shume shume faleminderit..Ka pas qene drejtor nje shoku im u be minister tani
Se di do pyes njehere te henen dhe do te shkruaj ne privat![]()
e kam pas me te larte e dashur, dikur isha kampion ne kolesterol, por e kam ulur, edhe sheqerin dikur e kam pas te larte por e kam ulur, nuk perdor fare ilaçe, tensionin e kam gjithmon normal, imunitetin e kam me te larten ne europe, me statistika te gjitha, habiten mjeket me trupin tim,Pjer sa e ke kolesterolin?
Ti duhesh bere ban nga cdo kompani vere, birre dhe ene kuzhine ne Evropee kam pas me te larte e dashur, dikur isha kampion ne kolesterol, por e kam ulur, edhe sheqerin dikur e kam pas te larte por e kam ulur, nuk perdor fare ilaçe, tensionin e kam gjithmon normal, imunitetin e kam me te larten ne europe, me statistika te gjitha, habiten mjeket me trupin tim,
gabim, jo prej meje e dashur, megjithse une nuk e quaj gabim, nje force e padukshme te terhoqi tek kjo temeVarja
Gabimi im qe hyra ketej.
pse moj e uruar, une per ta, jam nje konsumator i shkelqyerTi duhesh bere ban nga cdo kompani vere, birre dhe ene kuzhine ne Evrope
Me ca e ule kolesterolin? Pyes per gjyshene kam pas me te larte e dashur, dikur isha kampion ne kolesterol, por e kam ulur, edhe sheqerin dikur e kam pas te larte por e kam ulur, nuk perdor fare ilaçe, tensionin e kam gjithmon normal, imunitetin e kam me te larten ne europe, me statistika te gjitha, habiten mjeket me trupin tim,
Jam pjese e mormbajtjes se forumit dhe fatkeqesisht futem edhe aty ku nuk ma ka enda nganjeheregabim, jo prej meje e dashur, megjithse une nuk e quaj gabim, nje force e padukshme te terhoqi tek kjo teme![]()
Lefke , jemi krenar qe te kemi.Jam pjese e mormbajtjes se forumit dhe fatkeqesisht futem edhe aty ku nuk ma ka enda nganjehere
Me ca e ule kolesterolin? Pyes per gjyshen
Jam pjese e mormbajtjes se forumit dhe fatkeqesisht futem edhe aty ku nuk ma ka enda nganjehere
Po nuk nderrove menyren e perdorimit te gotave, pjatave por edhe heqjen e shapkave me gisht nga zakoni, me mua nukU ke shonce me bisedu normalishtme vjen keq qe e nxjerr te keqen, kur nuk te kam bo asnji te keqe
nje here nje femer tek puna e sektorit tjeter po i thonte nje shoku te punes ; - iii, ky pjeri nuk me pelqen fare, me duket si arrogant, si maço,
dhe ai ja ktheu ; - e ke gabim, zemren qe ka pjeri nuk e ka asnjeri ketu, ai ka tipin keshtu, eshte plot temperament, njife nga afer, zemer flori,
goce, nuk ka rendesi forma e gotes, por permbajtja mrenaPo nuk nderrove menyren e perdorimit te gotave, pjatave por edhe heqjen e shapkave me gisht nga zakoni, me mua nukU ke shonce me bisedu normalisht
Aha s’paske sy per qabe!!!goce, nuk ka rendesi forma e gotes, por permbajtja mrena
modeli i shapkave eshte per burrat, grate i kane ndryshe dhe me lule![]()
po ku morr vesh nga shapkat une o goceAha s’paske sy per qabe!!!