Pjer Thomas
V.I.P
- Anëtar
- Dec 18, 2014
- Postime
- 22,227
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !mos i bej reklam pjatave ne kte menyre , se ka njerez qe skane ngrene buke qe pardje...
mos i bej reklam pjatave ne kte menyre , se ka njerez qe skane ngrene buke qe pardje...
dhe eshte e padrejte tja besh gizili...![]()
Aman o Tan, ta marri vesh Pinot Grigio se ne cfar gote e ka fut , mush tumllas , shpall mbylljen e pergjithmoneshmemos i bej reklam pjatave ne kte menyre , se ka njerez qe skane ngrene buke qe pardje...
dhe eshte e padrejte tja besh gizili...![]()
e di more e di qe ato te pardjeshet po konsumon , ngaqe shume shkrmtare qe te kene sukses duhet te vuajne qe te nxjerrin romane te mira...fatkeqesisht, ata qe nuk kane ngrene qysh pardje, fatkeqesisht nuk kane akses ne internet,
nuk e njof kte Pinot Grigjo ?Aman o Tan, ta marri vesh Pinot Grigio se ne cfar gote e ka fut , mush tumllas , shpall mbylljen e pergjithmoneshme![]()
Nuk te ka ftuar ne Panairin e Librit ty Tano ? Gabim ka bo , por sic e kam thene me pare , Poeti nuk e do Poetine di more e di qe ato te pardjeshet po konsumon , ngaqe shume shkrmtare qe te kene sukses duhet te vuajne qe te nxjerrin romane te mira...
pastaj , ti do mbash leksionet e tua para lexuesve tek Panairi i Librit , ku nder ta @Juno do degjoj ne heshtje , kurse @Bradland dhe @Guest21 do bejne pyetje nga salla...![]()
Pjeri nuk eshte Poet.Nuk te ka ftuar ne Panairin e Librit ty Tano ? Gabim ka bo , por sic e kam thene me pare , Poeti nuk e do Poetin![]()
mos i fol @Xha Tani -t per figurat qe ai nuk i njeh,Aman o Tan, ta marri vesh Pinot Grigio se ne cfar gote e ka fut , mush tumllas , shpall mbylljen e pergjithmoneshme![]()
brado, to jesh ato dite aty apo jo,Nuk te ka ftuar ne Panairin e Librit ty Tano ? Gabim ka bo , por sic e kam thene me pare , Poeti nuk e do Poetin![]()
Po Pjero .brado, to jesh ato dite aty apo jo,
E more ftesen Tanopo , i thash Lefkes qe nuk e njoh kush eshte ai Pinoku..![]()
Varjapo , i thash Lefkes qe nuk e njoh kush eshte ai Pinoku..![]()
cfare ftese te marr ?E more ftesen Tano![]()
Aaaa..po pse une kam marre ftese athere ? Une nuk jam as Poetcfare ftese te marr ?
Panairi i Librit i hap te 7 dyert per 1 jave , dhe kush do hyn e del per hesap te vet...
ndersa , po te kishte ndonje stende me librat e Pjerit , apo po te fliste Redaktori i tij Xhevair Lleshi , edhe mund te vija...
pa ma sill me foto cfare ftese ke marre ??Aaaa..po pse une kam marre ftese athere ? Une nuk jam as Poet![]()
Pjer sa e ke kolesterolin?