Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me duket se e kam lexuar kete liber.
Ka qene diqka me nje motor anti materie e se anija e tokesorve donte diqka te 6 muaj te arrinte shoejtesin maksimale (afer asaj te drites) e ne fund takojne jashte tokesora?
Nqs eshte ai, e kam lexuar ne nje mosh pak a shume me tenden po e kisha marr nga bibloteka.
Kryeredaktori i Hostenit, Niko Nikolla, qe ne fakt e kam njohur, ka qene gazetari me funny ever.![]()
Do na tregosh shkurtimisht ndonje detaj interresant nga libri te lutem? Kur ta mbarosh:d , jam kurjoz se po lexoja rreth ksaj para pak kohesh ne internet dhe me beri shume pershtypje perfundimi i saj.
Sa me erdhi ki libri me perralla...
![]()