drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,589
- Pikët
- 113
Në qytezat hibride flitet shqipe e pastër nuk do as men as kalemKucova eshte qyteti Stalin?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Në qytezat hibride flitet shqipe e pastër nuk do as men as kalemKucova eshte qyteti Stalin?
Në qytezat hibride flitet shqipe e pastër nuk do as men as kalem
U xheloze kjo Mallakastriotia e ManditKush eshte nga kucova te kape mikrofonin e te flase nja dy fjali, qe te bindemi.
U xheloze kjo Mallakastriotia e Mandit![]()

Uaaaa gjys korcar qenka poshtersira? Prandaj s’e durokam dot une kete?Me marsh te keqen. Ti je skandal si nga Korca dhe nga Tirona.![]()
Uaaaa gjys korcar qenka poshtersira? Prandaj s’e durokam dot une kete?![]()
Un e di se eshte nga mallakastra se te gjithve "mallakastriot" ju thot. Qenka pe korce?Qyqaaa o goc, 20 vjet qe e njeh @drague dhe nuk e di qe eshte katunar Korce?! Edhe po nuk ishte, sapo e beme ne, s’ka gje.![]()
Jo per zotin, kam lexuar ketu qe e ka patur shtepine tek pazari i ri dhe kaq.
@drague leje kekun, fol me ze te shohim ca katunari je. Lol
Dhe une me duket kam lexuar dicka per korcen nga ana e tij. Pale po te ishte edhe nga vlora, oh nenePse e kam te fiksuar qe me origjine familja e tij eshte nga Korca?! Prit te djegi kekun njehere dhe te vij e te na shaj cik.
Ti per vete njehere ca dialekti perdor, si ato te perkedhelurat e bllokut apo si katunare Tirone, pa he?![]()
Ne te shkruar te dyja, lol, ne te folur vetem ne barsaleta e perdor katunarshen.Pse e kam te fiksuar qe me origjine familja e tij eshte nga Korca?! Prit te djegi kekun njehere dhe te vij e te na shaj cik.
Ti per vete njehere ca dialekti perdor, si ato te perkedhelurat e bllokut apo si katunare Tirone, pa he?![]()
Un e di se eshte nga mallakastra se te gjithve "mallakastriot" ju thot. Qenka pe korce?
Ne te shkruar te dyja, lol, ne te folur vetem ne barsaleta e perdor katunarshen.![]()
Shiko ti dhe ky i imi kot thoni qe jeni Tironsa se dhe ky vetem kur flet me kushurinjte apo shoket e Tiranes qe e kthen dhe duhet te rrish me fjalor ne dore te perkthesh ca po thote, perndryshe nuk flet fare me dialekt tironsi. Turp e faqe e zeze, sikur edhe per hir te gjysherve e stergjysherve duhet te fliste me ate dialekt ne cdo kohe. Po te ishit Tironsa te vertete, nuk do e nderronit dialektin sa here t’u pelqeje juve.![]()
Nuk folim dialektin ton se na vje icik turp nga ju mallakastriotet, se do thoni: ja filluan keto naristet.![]()