Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kuçova flet gjuhën më të pastër në të gjithë Shqipërinë!Cilat zona shqiptare e flasin më bukur gjuhën shqipe?
Flasim thjesht për pastërti dhe qartësi tingulli.
Gabim, ato zona flasin me dialekt!Personalisht mendoj se zonat ku flitet gjuha shqipe më pastër dhe më me qartësi (diksion) janë Korça dhe Përmeti.
Përmeti sipas meje flet gjuhën shqipe fonetikisht shumë pastër, ngrohtë, rrjedhshëm dhe ideal për komunikim publik.Juglindja
Por edhe shkodra (qyteti)
Ka gjuh ledhesh si edhe Tirona
Por varet ceshtje gustosh
Problem nuk është dialekti por diksioni, pra fjala që veshi e dëgjon më me kënaqësi.Gabim, ato zona flasin me dialekt!
Uflle, mos ngul kembe! Duhet te shkojme n’kucove t’i degjojme.Përmeti sipas meje flet gjuhën shqipe fonetikisht shumë pastër, ngrohtë, rrjedhshëm dhe ideal për komunikim publik.
Secili ka përvojën e vet.Uflle, mos ngul kembe! Duhet te shkojme n’kucove t’i degjojme.![]()
Vete personalisht ndjej kenaqesi kur degjoj tironsit, por gjuhe te paster dhe jo me dialekt te dukshem me jane dukur se flasin permeti dhe gjirokastra, qyteti. Fshatrat s’i kam degjuar.Secili ka përvojën e vet.
Unë ndjej kënaqësi kur dëgjoj një korçare dhe veçanërisht një përmetare.
Sipas kesaj vije perceptime o nipce i bie qe edhe Laqi te jete ne kulmin e pastertise ne Shqipen e folur se edhe atje ajka me intelektuale jane pollur e mbollur.Kuçova flet gjuhën më të pastër në të gjithë Shqipërinë!
Sepse kuçova është një qytet i ri, dhe aty u mblodhë e gjithë ajka intelektuale nga e gjithë Shqipëria.
Njashtu krejt ta marrsha....Vetë jam gegë, mirëpo vetëm shkodranët e qytetit kanë një diksion melodioz por jo qartësi tingulli si Korça dhe Përmeti.
Lëre se e kuptova, ato vënde që të pëlqejnë ty tingëllokan më bukur në vesh.Problem nuk është dialekti por diksioni, pra fjala që veshi e dëgjon më me kënaqësi.

Nuk je i pari qe e thua kete. Ju meshkujve ju pelqen dialekti i femrave korcare me duket.Secili ka përvojën e vet.
Unë ndjej kënaqësi kur dëgjoj një korçare dhe veçanërisht një përmetare.
Po pse bëhesh kaq xheloz xhanëm?Sipas kesaj vije perceptime o nipce i bie qe edhe Laqi te jete ne kulmin e pastertise ne Shqipen e folur se edhe atje ajka me intelektuale jane pollur e mbollur.